~ Anwarion Szerepjáték ~Karakter regisztráció

Miért szükséges a regisztráció?

Habár az oldal bizonyos tartalmait regisztráció nélkül is láthatod, játszani és üzenetet váltani a többi felhasználóval csakis érvényes regisztrációval tudsz.
A karaktered regisztráció után egy elbíráláson esik át, melynek eredményéről e-mailben értesítünk 1-2 napon belül.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az jelzés: információkat és segítséget tartalmaz a regisztrációhoz.

  A regisztrációhoz szükséged lesz egy aktív e-mail címre: erre fogjuk kiküldeni az aktiváló linkedet, amivel meg tudod erősíteni regisztrációs szándékodat. Aktiválás nélkül a regisztrációd nem jut el hozzánk.
  Szükséged lesz egy erős jelszóra, ami kis és nagybetűket, valamint számokat egyaránt tartalmaz. Ha elfelejtenéd, bármikor tudsz újat beállítani az „Elfelejtettem a jelszavam”-ra kattintva a belépési felületen.
  Erősítsd meg a jelszavadat!
  A karakternév nem lehet a valóságban használatos név (pl. Harry Potter, Pistike, Jessica), a legjobb, ha fantasy vagy egzotikus hangzással bír. Ha nem jut eszedbe semmi használható, akkor írd be a Google-ba a „fantasy name generator” keresőszót, rengeteget ilyet találsz majd. Használd őket bátran!
  Szabadon megválaszthatod karaktered titulusát. Van egy beceneve, amiről ismeretes városszerte? Netán szeret magára gondolni a „Fehérnép Hódolója”-ként?
(Nem regisztrálható fajok: félisten, isten, sárkány, félsárkány, humanoid állatkarakterek)
  (Pl. ember, tündér, ork, gnóm, törpe, óriás, vámpír, elf, sötételf, ent, félszerzet, alakváltó, nimfa, saját / más. Saját faj esetén részletes leírás szükségeltetik a fajról és annak képességeiről!)
  Válaszd ki a karaktered nemét, majd válassz a galériából egy szimpatikus képet. Nem találsz olyat, ami tetszik? Küldd el a posta@anwarion.hu címre a vágyott képet, figyelve rá, hogy világba illő legyen (minimum mérete 550 x 550) és mi betesszük neked a galériába. A beküldött kép feldolgozása 1-3 napot igénybe vehet, addig küldd be nyugodtan a regisztrációdat egy másik képpel a galériából és majd kicseréljük neked.