~ Anwarion Szerepjáték ~


Ötletdoboz

Észrevételed van az oldallal kapcsolatban? Szerinted hiányzik valami ami jobbá teheti a játékosok számára? Oszd meg velünk nyugodtan, fontos a véleményed!


profile picture Aurora D'Lange
Aurora D'Lange
2023-12-15 17:12
Titulus: Vérvörös Hajnal
Hozzászólások száma: 204
Regisztráció ideje: 2016-09-08
A fórumba szeretnék több topicot én is, de az a baj, hogy a jelenlegi formájában nagyon bonyolult lenne hozzáadni újakat és át kellene dolgoznunk teljesen ahhoz a kódot, hogy új helyszínek jöhessenek létre, így ezzel még kis türelmet kérnék.

A csoportos üzenetre válaszolás szerintem megoldható fejlesztés (nem ígérem, hogy azonnal és nem tudom mennyire bonyolult), de utánajárok.

 

profile picture Törölt Myrle
Törölt Myrle
2023-12-15 17:07
Titulus: törölhető
Hozzászólások száma: 17
Regisztráció ideje: 2023-10-14
Ötletek

1) "Most Wanted" lista
|| (UPDATE: megvalósult)
Lehetne egy olyan fórum topic, ami kvázi a Városi Őrség "bűnügyi nyilvántartása" lenne, oda beírkálhatnák a felhasználók, hogy miért, kit, mennyire köröznek. (Ez adhatna későbbi játékokhoz ihletet is, ha lennének embervadász karakterek, akkor nekik meg lehetne támpont, hogy kit lehet hajtani. //Azt hiszem már volt régen ilyen itt, de szerintem menő lenne//

2) Csoportos üzenetek ||UPDATE: kidolgozás alatt
Már kitapasztaltam, hogy egyszerre lehet több embernek is üzenetet írni, viszont a csoportos üzenetek megválaszolásánál csak az előző üzi írójának küldi el az üzenetet, nem az egész csoportnak. Ha lehetne valami ilyen jellegű fejlesztést csinálni, ami segítené a közös levelezést, az szupi lenne!

3) Előttem szólók, több külsős helyszín fórumba: ||UPDATE:kidolgozás alatt
Jó lenne, ha lenne egy olyan külön topic ami megengedné, hogy fórumon a térkép környező területeit is lehessen játszani (Arekar Fejedelemség, Kalamon Birodalom, Szabad Kereskedővárosok, Davokar Szultánátus -pl utóbbiról tudom, engem kiemelten érdekelne karakter szempontból).

egyelőre ennyi! =^•^

 

profile picture Zelgadis
Zelgadis
2023-06-22 15:28

Hozzászólások száma: 11
Regisztráció ideje: 2022-08-10
Helló

Szerintem lehetne bővíteni a fórumon belül a Kaland (IC) helyszíneket is. Többen is játszanak a kúriától és Anwariontól távolabb. Valamint sok karakter utazik is, ahogy észrevettem. Ugye a jelenlegi főbb topic címek:
- A Kúria és a birtok (ezen belül: Az erdő, Kúria és környéke)
- A város (ezen belül: A kikötőnegyed .... stb.)
- A birodalom

Lehetne egy másik főtopic is, hogy Anwarionon kívüli helyszínek
ezen belüli topicok pedig lehetnének például:
- Oldmund Fejedelemség
- Arekar Fejedelemség
- Kalamon Birodalom
- Szabad Kereskedővárosok
- Davokar Szultánátus
- Egyéb helyszínek (például ha másik kontinensen, vagy tengeren, föld alatt, asztrál síkon.....stb. helyen játszódik).

Persze tudom, itt is nyilván a fejlesztővel kell beszélni. De gondoltam ötletnek bedobom. :)
 

profile picture Aurora D'Lange
Aurora D'Lange
2023-06-22 14:58
Titulus: Vérvörös Hajnal
Hozzászólások száma: 204
Regisztráció ideje: 2016-09-08
Szia!

Köszönöm az ötletet, beszélek a fejlesztőnkkel miatta. Addig is annyit tudsz tenni, hogy manuálisan átolvasod még 1-2x, hátha észreveszel pár hibát a kiküldés előtt. Illetve ha már fórum, közérdekűként szeretném kérni, hogy amikor [b] vagy hasonló tageket használtok, kérlek fokozottan figyeljetek rá, hogy ne legyen megkezdett de bezáratlan tag, mert az azt okozza hogy az egész jobb oldali menü is dőlt vagy félkövéren szedett lesz, amíg ki nincs szedve a lázadó formázós tag. :D

 

profile picture Welsla Fergeror
Welsla Fergeror
2023-06-21 18:14

Hozzászólások száma: 62
Regisztráció ideje: 2022-05-27
UPDATE: megvalósult Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy a fórum felületen lévő hozzászólásokat, lehessen utólag módosítani. Ugyanis miután az iromány meg lett írva, utólag nem lehet szerkeszteni (például a helyesírási hibákat, elgépeléseket...stb.). Egy ilyesmi szerintem sokak számára hasznos lehet.

 

profile picture Genzo Taka
Genzo Taka
2021-01-21 21:00

Hozzászólások száma: 6
Regisztráció ideje: 2021-01-14
Igen a fórumra gondolok. Írtam egy kisebb "novellát"(?) a " Kalandorok naplója" topic-ba. Hát ott nem tudtam szerkeszteni semmit, és a sztori végén lévő utolsó mondat (igen pont az utolsó :D), szó szerint félbe maradt.