~ Anwarion Szerepjáték ~


Kalandkrónikák

Ez itt a kaland hírdetés és keresés helyszíne! Dobd fel Anwarion világát egy új történettel amit szivesen osztanál meg másokkal. Keress hozzá kalandorokat vagy mesélőt.


profile picture Holdviola
Holdviola
2023-12-06 20:28
Titulus: Szélvész kisasszony
Hozzászólások száma: 49
Regisztráció ideje: 2020-07-17 19:49:02
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön M/5 terem

//Megdobtaaaam ! :D Nem purcan ki Violaaa. Beeee. //

Legnagyobb megrökönyödésére hiába ront rá iszonyatos sebességgel az őrre az kikerüli támadását. Ő maga is veszít a precizitásból de a lélekjelenlétéből viszont nem.

Sikeresen hárítja a vágást és így a kardot nem tudja az őr Violába mártani. // Nem lesz Violás a kardja.. :D //

Ő most csak az őrrel van elfoglalva, de reméli a többiek csatlakoznak hozzá az őr leharcolásában. Újabb támadásra szánja el magát, hiszen az akadály és a veszély továbbra is a szeme előtt tántorog... ( meg fintorog... )

// Isten óvja a Királynőt.. dehogyis! Lord Isenaart. Csak eccer kerüljön elő... olyat kap ezért a kiruccanásért... //

 

profile picture Lord Isenaar
Lord Isenaar
2023-12-06 20:04
Titulus: A Korovi vár ura
Hozzászólások száma: 117
Regisztráció ideje: 2018-01-06 16:47:19
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön, pozíció: M/5 terem bejárata

A felbőszült amazonként támadó Holdviola sem éri el célját hiába veti be minden erejét és gyorsaságát. Az őr ügyesen lép el a bot elől kikerülve a súlyos csapást, de ő is veszít lendületéből.

Viszont egy ellentámadással megpróbálja levágni a gyors mozgású kisasszonyt is.
( Védekezésekor kérem Holdviolát +2 pontot adjon hozzá a dobott értékéhez mert az őr elvesztette egyensúlyát. )

Lássuk hát hogy alakul a hőseink sorsa a továbbiakban, cselekedjen a következő. Sorrend:

Holdviola - Aurora - Oswalt - Evraani

 

profile picture Lord Isenaar
Lord Isenaar
2023-12-06 19:53
Titulus: A Korovi vár ura
Hozzászólások száma: 117
Regisztráció ideje: 2018-01-06 16:47:19
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön, pozíció: M/5 terem bejárata

//Fontos kiegészítések:

Mindenekelőtt egy fontos momentum mely visszatérő kérdés: Milyen mágia aktivizálja a kristályokat:

Amelyek aktivizálják: tanult, elsajátított varázslatok alkalmazása támadó védekező vagy egyéb célból.

Amelyek nem aktivizálják: Passzív, veleszületett, szerzett képességek, melyek felett az illető karakter nem gyakorol uralmat, azt irányítani nem tudja. Mágikus tárgyak és eszközök.

Egyrészt: ez magyarázza hogy Aurora "kő bőr varázslatát" nem torolták meg a kristályok. Ahogyan Viola kisasszony Isenaar kardja által szerzett ősi tetoválásának mellékhatása is kockázat nélkül használható.

De fontos itt a balansz: Aurora képessége energiát igényel a szervezetétől ahogyan Viola képessége is. Ez abban mutatkozik meg továbbiakban hogy csökkenni fog az előnyük a kockadobások esetén. A regenerációra legalább 3 kör akció nélküli tétlenségre van szükség. Ekkor minden esetben +4 pontot kapnak támadásukra ( Viola ), vagy védekezésükre ( Aurora ) és ez csökken majd. Kérem ezt mindketten vezessétek majd pontosan.

Evraani: Azért nem aktivizálódott a kristályfáklya a jelenlétedkor a teremben, mivel ez is passzív képességként jött létre. Hogy használni tudd a mágiádat először a teremben lévő fáklyákat, azok ékköveit kell megsemmisíteni. Tegyetek próbát fegyvereitekkel erre ! Ha sikerül te is fogod tudni használni különleges képességeidet. Te is kapsz minden körre ilyenkor állandó +2 pontot bónuszként támadásaidhoz vagy védekezésedhez.

Oswalt: A mágikus tárgyak nem aktivizálják a kristályfáklyákat. Ha ilyenekkel látod el a társaidat megvédheted őket sok dologtól. Kreativitásodra bízom ezek alkalmazását. A csapat létszámban erősen megfogyatkozott, ezért ha további segítségre van szükségetek szóljatok.

Kalandra fel ! //


 

profile picture Evraani
Evraani
2023-12-04 19:04

Hozzászólások száma: 17
Regisztráció ideje: 2023-03-28 22:06:17
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön, pozíció: M/5 terem bejárata

Oswalt sietségét véletlenül se törné meg azzal, hogy előre menjen, ezzel is nyerve egy kis időt a lelki felkészülésre. A kihallatszódó csatazajra se nagyon figyel fel, annyira be van zárva a maga kis parájába. A terem előtt egy pillanatra megtorpan, de egy mély levegővétel és a pengéje markolatán egy hirtelen erős szorítás után csak sikerül rávennie magát a nagy lépésre.
Nem néz a kristályok irányába, inkább próbálja lekötni a figyelmét a teremben épp zajló eseményekkel, vagy inkább az eddig történtek megfejtésével. Jobb napokat is látott őrök, aggódó Viola és sérült Rori, remek gondolat terelő látvány.
-Basszus, jól vagy? -Siet Rorihoz, de miután észleli, hogy a sebesült nagy valószínűséggel nem ebbe fog belehalni, ismét felmerül benne saját haszontalansága, talán ha nem csinálja össze magát pár kristály láttán, ez elkerülhető lett volna. Ehhez hasonló gondolatok kavarognak a fejében, miközben a ruhájára felvarrt csuklyát vágja és szaggatja, hogy be lehessen tekerni valamivel a sebet. Már a legkevésbé sem érdekli, hogy az őrök meglátják az arcát és az akció után esetleg hátránya származik az ittlétéből.

 

profile picture Oswalt
Oswalt
2023-12-03 09:55
Titulus: A Hamis
Hozzászólások száma: 45
Regisztráció ideje: 2020-04-16 15:52:14
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön, pozíció: M/5 terem bejárata

A leányzónál célt ért a biztatás, de a szavaira összeszalad a szemöldöke.
- Nem varázsolhatsz? Miért? -
Kérdi, miközben a másik terem felé tekintget. Bentről hallatszódó hangfoszlányok irányába indul, de a válasz feltétlen érdekli. Sietve lépked a terem felé, ahonnan a lányok küzdelme hallatszik. Óvatos tempóra vált, amint a terembe ér és a kristályokat keresi. Kíváncsian vár mi is történik, hiszen a varázstárgyai nála vannak, így nem tudhatja mi is fog történni. Ha bármi fenyegetést érez, szégyen, vagy sem, kiszalad a teremből ő is, mint az előbb Evraani.

 

profile picture Aurora D'Lange
Aurora D'Lange
2023-11-27 20:31
Titulus: Fekete bestia
Hozzászólások száma: 89
Regisztráció ideje: 2016-09-08 17:07:43
A lord kiszabadítása
Helyszín: Várbörtön, pozíció: M/5 terem bejárata

Cifra szitkozódást hallat, ahogy a penge végigszántja a bal karját, felszisszen.
- Ne aggódj Viola, jól vagyok, de szívesen átengedem a terepet egy kis időre...- hátrálna el, de mondania sem kell, a nő olyan erővel és hévvel veti magát az őrre, mintha súlyosabb sérülése lett volna. Ez a hevesség jó, jól fog számukra jönni, hogy visszaverekedjék magukat a felszínre a lorddal majd - már ha ő nem bizonyul a továbbiakban is ilyen roppant használhatatlannak... Szerencsére a vágás nem mély, és volt már sokkal rosszabb is.

//Szerintem mivel érzelmi alapod van, elég nagy plusz előnyt jelenthet, de én mondjuk az ilyen nagyobb léptékű gyorsításokat meg segítségeket akkorra tartogatnám, amikor kifele kell verekednünk magunkat, most úgy érzem nem vagyunk akkora kulimászban MÉG :D//