~ Anwarion Szerepjáték ~


Kalandkrónikák

Ez itt a kaland hírdetés és keresés helyszíne! Dobd fel Anwarion világát egy új történettel amit szivesen osztanál meg másokkal. Keress hozzá kalandorokat vagy mesélőt.


profile picture Lord Isenaar
Lord Isenaar
2022-08-16 11:23
Titulus: A Korovi vár ura
Hozzászólások száma: 89
Regisztráció ideje: 2018-01-06 16:47:19
A Lord kiszabadítása

Nincs sok ideje meggyászolni a szerencsétlenül járt Niumét a többi kalandornak. Ugyanis ahogyan korábban írtam mindössze egy kör áll rendelkezésre hogy ártalmatlanítsák az őrt különben az visszarohan a társához és megfújják a riadót. Ezúttal nem tudnak a kalandoŕok lesből támadni ( nem jár a +2 pont ) mert az őr már gyanakszik és tekintetével keresi a szokatlan dolgokat.

Most Aranusiel következik a sorban és utána pedig Zayana.

 

profile picture Niume
Niume
2022-08-09 19:34
Titulus: Banshee
Hozzászólások száma: 6
Regisztráció ideje: 2020-06-08 15:02:36
A Lord kiszabadítása

Niume lassan szedi a lépteit, a bakancs hangosan koppan minden egyes macskakövön mindaddig, amíg a cipő orra el nem akad a hajszál vékony drótban. Szemei kikerekednek, s bármennyire is gyors az alakváltása, képtelen olyan sebesen reagálni mint ahogy a csapóajtó megnyílik alatta. Kapaszkodó sehol, ha lenne is vizes így meg még a karmok sem találnak rajtuk fogást. Tehetetlenül zuhan le a mélybe, ahol a karók azonnal nyársra tűzik a lányt. Egy árva hang, vagy sikoly sem hagyja el az ajkait mert tudja, hogy veszélybe sodorná vele társait, így némán éri őt a végzet.
Alig néhány másodperccel a zuhanás után, egy lidérc reppent ki az élettelen testből mely a lány eredeti, démoni formája hiszen őt semmi mással nem lehet véglegesen eltünteti a föld színéről mint angyali mágiával. Már-már megkönnyebbül, hogy bár porhüvelye az enyészetté vált, egy új gazdatestbe lépve tovább folytathatja kalandjait a kúria lakóival, de ekkor a lidérc lábai alatt megnyílik a várbörtön padlózata s négy lánc tör fel az izzó sötétségből. A láncok végén elhelyezkdő bilincs először a csuklóira, majd a bokáira tekeredve kattan egyet, lerántva őt az alvilági mélységbe, hogy megtorolhassa bűneit melyet a démonok ellen vétett.

// Mesélői engedéllyel törtem meg a sorrendet, amiért szíves elnézést kérek. Köszönöm mindenkinek, aki a karakter mellett állt, köszönöm a közös kalandokat amelyben részt vehetett. Niume teljes egészében nem fog eltűnni a lakók életéből, apró meglepetésként fel-fel fog bukkanni melyről a Kalandorok naplójában fogok írni néhány mondatot. Vigyázzatok magatokra és mentsétek meg Lord Isenaart! //

 

profile picture Lord Isenaar
Lord Isenaar
2022-08-09 19:14
Titulus: A Korovi vár ura
Hozzászólások száma: 89
Regisztráció ideje: 2018-01-06 16:47:19
A Lord kiszabadítása

Niume hátra hagyja a többieket és a jobb oldali átjárón keresztül egy keskeny folyósón folytatja tovább útját. A fekete gránit kövek megcsillannak a nedvességtől, ami mindenütt lecsapódik és a mennyezetről is folyik néhol. Csúszósak, nyálkásak a falak és pókháló borít be mindent.

A járatban lévő huzat rendre eloltja a fáklyákat így szinte teljes sötétségben kénytelen a lány tovább haladni.
Vesztére nem veszi észre a padló közelében megbújó vékony pókfonál-szerű botlódrótot és mit sem sejtve belesétál. Ahogy megfeszíti a drótot, hiába érzi, hogy valami akadályozza a léptét már túl késő. Megnyílik alatta a föld, mert a drót egy előfeszített mechanizmuson keresztül működésbe hoz egy rejtett csapdát.

Mielőtt bármit is tehetne a mélybe zuhan, ami a padozat szintjéhez képest legalább hat méter. Odalent alkar nagyságú óriási, kihegyezett karók nyársalják fel a testét szegénynek. A sebesülés azonnali és halálos, nem szenved.

Viszont a folyosó túlvégén várakozó őrök ( H/3 – H/4 ) felfigyelnek a zajra és egyikük felkap egy fáklyát és elindul a járatban a csapda felé. Már csak pár lépés és odaér a csapdához, ahol szegény Niume a vesztét lelte. Letekint a mélybe, odatartja a fáklyát, hogy jobban lássa mi van ott, és kimereszti a szemét.

- Mi a fene…? - mondja zavarodottan és elnéz a folyosó túlvégére ahonnan Niume érkezett.

Egy köre van a kalandoroknak, hogy ártalmatlanítsák az őrt különben az visszarohan a társához és megfújják a riadót. Ezúttal nem tudtok lesből támadni ( nem jár a +2 pont ) mert az őr már gyanakszik és tekintetével keresi a szokatlan dolgokat.

Igyekezzetek!

 

profile picture Niume
Niume
2022-08-04 18:19
Titulus: Banshee
Hozzászólások száma: 6
Regisztráció ideje: 2020-06-08 15:02:36
A Lord kiszabadítása

Niume csendben figyel, hallgatózik, közben eltekintget a jobb oldali alagút felé. Halk sóhajt présel ki a torkán majd előrébb sétál.
- Hagyjátok meg nekem a jobb oldalt. Egyedül gyorsan körbe tudok nézni, az alakváltó képességgel észrevétlen maradok. Ha találok valamit szólok, ti menjetek tovább egyenesen.
Mosolyodik el, majd int egyet és elindul a folyosón. Alig néhány lépés után már a körvonala sem látszódik a sötétben. Óvatosan hadonászik a pókhálók között, minden neszre hegyezve a fülét.


 

profile picture York
York
2022-08-04 11:45
Titulus: Az erdőjáró
Hozzászólások száma: 15
Regisztráció ideje: 2020-04-15 01:11:19
A Lord kiszabadítása

Figyeli mindkét útvonalat, nehogy egy meglepetés vendég érkezzen meg, sokat nem reagál az ötletekre, neki mindegyik megfelel ameddig meg van az összhang.
-Nem vetek el semmilyen ötletet ha csapatokra bomlunk, ha együtt maradunk, csak ezt ügyesen, gyorsan és okosan kell csinálnunk... Nem hiszem hogy óránként váltják az őröket, úgyhogy ha csapatokra bomlunk gyorsan osszuk szét az embereket-
mondja közben egy percre sem veszi le tekintetét a két ajtóról, szinte mint az árnyék úgy lapul meg a fal mellett

//bocsi a delay-ért :(//

 

profile picture Lord Isenaar
Lord Isenaar
2022-07-31 15:42
Titulus: A Korovi vár ura
Hozzászólások száma: 89
Regisztráció ideje: 2018-01-06 16:47:19
A Lord kiszabadítása

Kicsit változott a sorrend a játékosok elképzeléseihez igazodva, és Zayana is csatlakozott a kalandhoz. Most York következik és már minden kalandor a várbörtön falain belül van. A mesélő akkor csatlakozik be a sorba ha valamilyen dologra fel kell hívni a figyelmet illetve ha történik valami érdekes.

Az új sorrend:

1. Mesélő – Lord Isenaar: Esemény szerint csatlakozik
2. Tieng
3. Holdviola
4. Aurora
5. Oswalt
6. York
7. Niume
8. Aranusiel
9. Zayana

Helyzet:

Ha a kalandorok egyenesen előre néznek a terem két keskenyebb folyosóra szűkül melyek szorosan egymás mellett futnak. A bal oldali egy kis lépcsőben folytatódik mely csupán pár fok a jobb oldali pedig emelkedik felfelé kis szögben. A dohos falakat nyirkos penész és pókháló borítja mindenfelé, sok helyen víz csepeg alá a mennyezetről. A fáklyák csak nagy távolságokra vannak elhelyezve kormos füstjük fojtogató és igen gyér fényt adnak csupán, ezért a látási viszonyok rosszak. A kettős folyosó később eggyé válik, a végéről fény és mintha beszélgetés szűrődne ki azonban a folyosó középső szakaszán van egy igen sötét bevilágítatlan rész. Itt csak a padló és a falak körvonalai látszódnak. [ H/5 -H/4 pozíció ]

A terem bal oldalán egy oldalsó járat nyílik ezt már észrevették a kalandorok. Ez egy keskenyebb folyosóban folytatódik tovább rögtön jobbra, amely végén egy kisebb emelvény található. Ha óvatosan kémlelnek a kalandorok a járat bejáratánál rálátnak az emelvény jobb oldalára, ahol egy őr ülve alszik egy rozoga széken. Az emelvény bal oldala a bejárattól még nem látható. [ G / 5 pozíció]