~ Anwarion Szerepjáték ~GY.I.K

GY.I.K - Gyakori kérdések az oldallal kapcsolatosan

1. Elfelejtettem a jelszavam!
Ne ess pánikba, van lehetőséged új jelszót kérni. Frissítsd az oldalt és a "Belépés Anwarionba" panel alján találod az "Elfelejtettem a jelszavam" opciót.
Ha rákattintottál, kövesd a megjelenő utasításokat. Ha az e-mail címed időközben megszűnt, vagy már nem használod, és nem kapod meg a módosításról az e-mailt, jelezd felénk és segítünk!

2. Nem érkezett meg a megerősítő e-mail!
Néha megesik, hogy egy regisztráció során nem érkezik meg a megadott e-mail címre az aktiváló link. Előfordulhat, hogy elírtad az e-mail címed ,ez esetben újraregisztrálás helyett keresd fel az Adminokat, akik igyekeznek minél hamarabb elhárítani a felmerült problémát.

3. Nem látom a bannereket és a Facebook oldalt az oldalon!
Vagy a vírusirtó, vagy a reklámokat tiltó widget (Adblocker) okozza. Kattints rá az ikonra, majd a "Ne fusson ezen az oldalon" opcióra.

4. Csak másodjára enged be az oldal!
Valójában az oldal betöltése lassul be, elsőre is beléptet, csupán ha frissítesz akkor fogod látni. A hiba kiküszöböléséhez scriptet használ az oldal. Így ha a scriptek tiltva vannak a gépeden, előfordulhat, hogy találkozol ezzel a jelenséggel.

5. A levelező olvasatlan üzenetet jelez, de nincs levelem!
Mindenképpen keress fel egy Admint - leveledet célszerű a posta@anwarion.hu -ra címezni, de a fórum is rendelkezésedre áll ennek jelzésére.

6. Nem értem a játékot, a játékmenetet! Kezdőként kihez fordulhatok segítségért?
Bármelyik szimpatikus játékostársadat megkeresheted, de az adminisztrátorok is készséggel állnak rendelkezésedre.

7. Nem értem a játékban használt rövidítések és szavak jelentését, hol találom ezeket?
A rövidítések gyűjteményét a Szabályzatban találod.

8. Konfliktusba kerültem az egyik játékossal, mi a teendő?
Ha sehogy sem tudsz dűlőre jutni a játékostársaddal, esetleg zaklatást, sértegetést, vagy szabálysértést tapasztalsz, keresd fel az Adminokat, és írd le nekik a pontos történést az összes fontos információ belevételével. Kérünk figyelj arra, hogy ne keverd a játékon belüli (in character, IC) és a játékon kívüli (out of character OOC) konfliktusokat!

9. Mi a teendő ha szabálytalanságot tapasztalok többszörre is egy játékosnál?
Természetesen jelezd nyugodtan Játékostársad felé, ha az alábbiakat tapasztalod - érdemes ezt egy kultúrált, nyugodt hangvételű privát levélben intézni. Ha nem sikerül megbeszélni a problémát az adott személlyel, keresd fel az Adminokat,és írd le nekik a pontos problémát.

10. Mi a teendő, ha nem tudok emailt küldeni az Adminoknak?
A gépeden keresd meg az alapértelmezett alkalmazásokat és válaszd ki a levelező rendszert amit használsz. ( Tunderbird, Outlook, Posta..stb ) Ha így sem tudsz levelet küldeni nekünk : az elérhetőségünk posta@anwarion.hu