~ Anwarion Szerepjáték ~


Az erdő

A kúria melletti erdő, melyben nem ritkák a tündérek, elfek vagy az egész veszélyes fajok is. Sűrű fái és megannyi ösvényei között könnyedén elveszhet a tapasztalatlan kalandor, s könnyen tévútra kerülhet... Ha letérsz az ösvényről jól vigyázz, kietlen odunak közepén találhatod magad a rengeteg sötétjében!


profile picture Gerdor Wintermark
Gerdor Wintermark
2022-08-20 19:19
Titulus: Fagyjáró/sápadt óriás
Hozzászólások száma: 14
Regisztráció ideje: 2022-06-05 19:08:01
A csempészbarlang tisztogatása

A kötélhúzás után az egyik haramia szablyával rontana a fél-óriásnak, de a lendületét megakasztja egy talpalás, amitől egy másodperc alatt a falnak csapódik, letarolva út közben pár széket. Mivel nagy a tömeg és a káosz is, felkapja az egyik asztalt és azzal kezd eszeveszett csapkolódásba, hogy rendet tegyen. Csak két alakot sikerül eszméletlenre pofozni, mert a látvány miatt mindenki távolodni kezd Gerdortól. Jobb ötlet híján az asztalt bedobja egy jobban összehúzódott csapat nyakába.
Az egyik csempész, aki egy feldöntött asztal mögött fedezékbe húzódott elkiáltja magát. - Az a fickó egy vámpír! Ezüstöt a képébe! - Elkezd érméket összekapkodni a földről és vadul dobálni kezdi vele Marcust. Páran követni kezdik a példáját.
A csapos egy kis zsákba összeszedte a fontosabb dolgait és a pult mögötti rácsos ajtón távozott, amit bezárt maga után.
A csapat támadó része fogyatkozik, a nem túl harcias csempészek, akik elég közel vannak a bejárathoz kislisszolnak.

 

profile picture Seda Fayeth
Seda Fayeth
2022-08-15 13:36

Hozzászólások száma: 86
Regisztráció ideje: 2022-06-05 14:05:42
A csempészbarlang tisztogatása

Jó nagy felfordulást sikerült okozniuk odabent az biztos.
Amikor meghallja az ostor csapást, bőrén végigfut a jóleső libabőr, ajkaira pedig egy igen kaján vigyor ül ki.
- Még egy ilyen csapás, és a bugyimba csurgatok. - Kacsint egyet az ostoros felé, majd el is tűnik a tömeg közepéről. Ő elég gyors ahhoz, hogy a talpnyalókkal foglalkozzon, így a nagyobb falatokat természetesen a férfiaknak fogja majd hagyni. A pult mellől felkap egy kötelet, melynek az egyik végét Gerdor kezébe dobja.
- Kapd el, nagyfiú! - reméli, hogy dobása célba ért. Néhány ugráson belül körbe ugrál öt-hat férfit, akik a meglepettségtől egyre hátrébb és hátrébb hőkölnek, míg nem egy apró kis karikába nem érnek. A kötél másik végét is Gerdor kezébe nyomja.- Húzd meg! -amint megfeszül a kötél, a hirtelen erőtől egymásnak csapódnak, a fejük akkorát koccan hogy azonnal elterülnek a földön. Innentől békénhagyja mind az óriást, mind a vámpírt is.
Az egyik tekercset rántaná ki a zsebéből, amikor az ostor vége elkapja a kezét s egy könnyed mozdulattal rántja a földre. Nyögve nyalja végig a talajt, míg az egyik falnak nem csapódik.

 

profile picture Marcus Draegan
Marcus Draegan
2022-08-14 20:09

Hozzászólások száma: 125
Regisztráció ideje: 2022-06-17 23:56:12
A csempész barlang tisztogatása

Tagadhatatlanul élvezi, hogy Seda lábai körül mozoghat, meg azt, hogy büntetlenül ugraszthatja egymásnak az embereket. Ő is hallgatja a tervet, miszerint először a szórakozás, és aztán a munka, így amikor az ostorcsapás egy pillanatnyi csendet okoz, már résen van. Amint elhangzik a parancs, és a haramiák megindulnak, ő sem marad tétlen. A lábak között elkúszik a hátuk mögé, és míg megemelkedik, formát ölt, de a rövid kardja már a kezében is van, másikban a tőrét tartja. A lemaradók térdhajlataiba vág, megakasztva azok támadását, majd a meglepetés támadást a tőrrel fejezi be, ahogy az ütőerekbe szúr és torkot vág el.
- Számolj hárommal! - szól oda gúnyosan az ostorosnak, és élvezettel veti bele magát a csatába.

 

profile picture Gerdor Wintermark
Gerdor Wintermark
2022-07-31 12:35
Titulus: Fagyjáró/sápadt óriás
Hozzászólások száma: 14
Regisztráció ideje: 2022-06-05 19:08:01
A csempész barlang tisztogatása

Előbb a csőcselék. - súgja Sedának, majd az egyik késsel hadonászó fickót megfogja és rádobja három másik hőzöngőre. Amint az áldozat becsapódott, odasiet a pultoshoz, felállítja, kicsit megpofozgatja, hogy térjen magához.
- Bobby, kapd össze a cuccaidat és tűnj el innen, amilyen gyorsan tudsz!
A fickó szédelegve és zavarodottan követi is az utasítást, de egyszer csak a legtávolabbi sarokban egy ostorcsapás azonnal felfüggeszti a katasztrofális állapotokat. A hang egy hosszú, fekete hajú, hegekkel borított arcú embertől jön, kinézete alapján az egyik kalóz csapat első tisztje lehet.
- MEGNYÚZNI AZT A KETTŐT! - Üvölt és a két legújabban belépőre mutat. A talpon lévők nagyjából fele, valamivel több, mint egy tucat rossz arcú gazember megindul feléjük és kapkodják elő a fegyvereiket.

 

profile picture Seda Fayeth
Seda Fayeth
2022-07-30 18:32

Hozzászólások száma: 86
Regisztráció ideje: 2022-06-05 14:05:42
A csempész barlang tisztogatása

Teljes a káosz a barlangban, legalább annyira amennyire szerették volna. A groggal fürösztött fazon már azt sem tudja kinek a fejét üsse az asztalba, a többi meg már neki áll még az ártatlan ivókra is kancsókat és késeket dobálni.
Ekkor Seda átlép néhány elé boruló félrészeg, összevert fickót, igyekezve magát Gerdor közelébe verekedni. Olykor kioszt egy-egy ütést, de javarészt csak kerülgeti őket szép kis balett mozdulatokkal.
Mikor végre odaért a félóriáshoz Marcussal a lábai alatt, a karjára fog.
- Merre tovább, Gerdor? -ebben a pillanatban a csapos elrepül kettejük között, fejjel úgy beleállva az egyik fa gerendába mintha oda tervezték volna. - Szabad utunk van a pince felé. Először arra menjünk, vagy intézzük el a csőcseléket?

 

profile picture Marcus Draegan
Marcus Draegan
2022-07-13 10:06

Hozzászólások száma: 125
Regisztráció ideje: 2022-06-17 23:56:12
A csempész barlang tisztogatása

A fajankó kiterülése szórakoztatja Marcust, még jó, hogy nem látszik telibe húzott, fogas vigyora. Követi Sedat, ez alól egyetlen pillanat a kivétel, amikor is Gerdor (számára) láthatóan direkt úgy választja meg az út vonalát, hogy neki menjen a szembe jövő igencsak teltkarcsú úriembernek. Amikor minden szempár a kiabáló és korsó zúzó félóriásra szegeződik, Marcus egyszerű és gyors mozdulatokkal cseréli ki a grog zuhanyt kapott legjobb kártyáját az ellenfél játékos legrosszabbjára. Így mikor a fószer helyet foglal és inkább úgy se tesz, mintha mi se történt volna, hamar rájön, hogy nyertes kártyája már nincs a birtokában.
- TE CSALSZ!!! - pattan fel újra, és még ujjal is mutogat a másikra, aki értetlen fejjel tekint vissza rá.
- Csalással vádolsz, mert vesztésre állsz?! - kiabál vissza a másik.
- Én láttam! - hallani meg Marcus hangját "valahonnan a tömegből", mire az egyébként is idegbajos fürösztött alak ráborítja az asztalt a másikra, majd a torkának esik, elsodorva őt egy székkel. Aztán hogy, hogy nem, egy korsó is átrepül a helyen, egy másik asztalba csapódva, üvegszilánkkal és kiborított groggal és törpserrel megöntözve mindenkit.