Rorschach
[A vándor]
Nem: Egyéb 
Faj: Kitsune
Azonosító: #63

Kinézet:

Furcsa látvány a világnak ezen az oldalán, ami ugynakkor igaz helet bárhol, szülőföldjét leszámítva. Egy bundás, vörös figura, egy kétlábon járó róka. Pontosoabban egy Kitsune, már aki ismeri a fajtáját. Az átlag embernél egy füllel alacsonyabb, egész testét rövid bunda fedi, hosszú lompos farka egész a földig ér, bozontos sörénye egész a háta közepéig tart, bundája mindig fényes, szépen ápolt. Enyhén fahéj illatot áraszt. Kezén-lábán éles karmok, pofáznymányában hegyes fogak, amik nem csak dísznek vannak! Aranysárga szeme kíválóan lát még a sötétben is, nagy füle jól hall, és a szimata se hagy kívánnivalót maga után, noha nem egy kopó. Többnyire inget hord és nadrágot, amit térde alatt összeköt, lábszárát csupaszon hagyva. Lábbelit sose látni rajta, az efféle tappancsokra a vargák amúgyse nem készítenek. Többnyire egy ívelt pengéjű kard lóg az oldalán, és néhány hasznos holmit rejtő szütyő az övén. Szükség esetén könnyű vértezetet ölt.

Emberi alakjában sötét hajú, szép arcú férfinek tűnik, aki éppcsak megélte a 30 telet. Félhosszú bozontos haj, rövid szakáll keretezi arcát, de szeme eredeti aranysárgában tündököl.

Bal csuklóján alig észrevehetően a bundájától, meg lett jelölve, a mágiahasználok és varázslények jelével.

Amióta megbotozták, hátán néhány csíkban hiányos a bundája.

Emberi alak:
https://drive.google.com/file/d/14ThSvHBVvKFn3tBRDPG7rRR6TKo4xGWz/view?usp=sharing

Jellem:

Kíváncsi természet, talán néha már túlságosan is, szereti a jó társaságot, ám az idegenekkel gyakran bizalmatlan. Nem épp egy géniusz, de megvan a magához való esze, ám az emberek viselkedését gyakran nem érti. Változó hangulata ellenére aranyszíve van amit gyakran rejteget. Nem riad vissza a szabályok megszegésétől.

Előtörténet:

Egy messzi földről származik ahol egész falvak vannak tele a fajtájával, kisebb-nagyobb klánokként szerveződve. A Misoko klán vezérének negyedik fiaként látta meg a napvilágot, s már kezdetektől más volt mint testvérei, sosem bírt megmaradni a faluban, folyton a felfedezés a külvílág foglalkoztatta, a kötelezettségek helyett. Emiatt gyakran került összetűzésbe a családdal. Egy nap aztán a kötelesség érdekházasságba akarta kényszeríteni, amí az addigi legnagyobb vitához vezetett, s az ifjú kitsune messze szaladt otthonról, egyenest a közeli emberek városába, ahol a kikötőben talált búvóhelyet. Egy hordóban. És olyan sokáig volt ott, hogy végül elaludt. Mire felébredt már egy kereskedőhajón vitorlázott az ismeretlenbe...

Egyéb információk:

FAJI KÉPESSÉGEK ____________________________________
Kedve szerint emberi alakot ölthet, de csak egy bizonyos formát, az alakváltás csupán illúzió, nem fizikai
Jobb hallás, szaglás az emberekhez képest, és a sötétben is jobban lát

ISMERETEK _________________________________________
Sokféle fegyvert ismer és tud használni, de egyikben sem kiemelkedő. A kardot preferájla. Harc esetén egyszerre támaszkodik fegyverre és egyszerű de hazsnos varázslatokra.
Egyszerűbb zárakat fel tud törni, de a komolyabbak kifognak rajta.
Egész jól tud lopakodni ha akar, párnás tappancsaival szinte hangtalanul tud lépni.

FELSZERELÉS _______________________________________
Egy kicsi, rókafejet mintázó faragvány lóg, szemei, pici holdkövekeből, homlokán egy harmadik.
Egy közönséges, különösebb díszítés nélküli, ívelt pengéjű kard
Övén tarsoly lóg, benne kisebb, hasznos dolgok, varázslataihoz szükséges összetevők

MÁGIA______________________________________________
Jártas az arkán tudományokban, noha egy hivatásos mágus mellett tudása eltörpül, de a legtöbb egyszerűbb varázslatra képes. Főként az elemi mágia és az illúziók terén jártas.

Néhány megemlítendő varázslat:
Egyszerű illúziók: képes szinte bármit kreálni amit el tud képzelni/látott már, varázslatai csak a szemet tévesztik meg. A káprázatok legfeljebb egy ember méretűek lehetnek.
Tükörképek: négy tökéletes hasommást hoz létre maga körül, amikkel folyamatosan helyet cserél, lehetetlenné téve az eredeti megkülömböztetését. Ha beszél, mintha mind egyszerre szólna. Támadás esetén ha a tükörképet éri az ütés az rögvest köddé válik. Közepesen nehéz illúzió, csak rövid ideig tudja fenntartani.
Pajzsvarázs: Létrehoz egy szinte áthatolhatatlan, áttetsző falat maga elé néhány pillanat erejéig, hogy feljon egy érkező támadást. Amulettjéből naponta háromszor tudja megidézni.
Tűzszikra: Megidéz egy elemi lángot mancsába, amit elhajíthat, vagy rövid távolságra lángszoróként használni rövidebb ideig. A tűz se nem elég nagy se nem elég forró hogy azonnal komoly sérülést okozzon.
Széllökés: Egy erős, hirtelen lökéshullám. Elég erős hogy egy megtermedt embert is ledönthessen a lábáról ha váratlanul éri. Rövid távolság után szétoszlik.
Sokkoló érintés: Tenyerébe elektromos töltést gyűjt, amit aztán abba vezet át akit megérint, áramütést okozva.
Ködfelhő: A környező vízből egy megközelítőleg 10 méter átmérűjő sűrű ködfelhőt hozhat létre, ami percekig megmarad.
Fáklya: egy rövid fényes villanás tör elő mancsából, ami képes rövid időre megvakítani aki épp belenézett.