Vizor Eleison
Nem: Férfi 
Faj: Ember
Azonosító: #493

Kinézet:

Magassága átlagos (kb. 180 cm). Hosszú szőke haját legtöbbször szabadon hagyja. Arca nőies kevésbé jellegzetes, de a csontozata és hangja miatt hamar kiderül, hogy ő nem Kyra. Könnyen összekeverhetik őket gyanútlan szemek. Íriszének zöldjében piros szín is vegyül, de nincs különlegessége. Nyakában szent ereklyeként, egy vértanú hamvai függnek homokóra szerű üvegtartóban. Ruházata egyszerű, amely fölött vastag bőrvért fedi a testét. Szekercéi két oldalán függnek, valamint egy chakram, csizmájába hosszú kés van betűzve.

Jellem:

Kedves, de gyanakvó természet. Egyenes és szava épp úgy a becsülete. Nehezen bízik meg idegenekben. Apja stílusát elkerüli, és nem ítélkezik első, de még másodjára sem. Kivár, és csak idővel dönti el, mit is gondoljon arról, kinek bizalmat enged. Nem hajlik könnyen a női csábításra, a nőket inkább kritikus szemmel figyeli. Akadnak akik a női nem felé mutatott tisztelet többnek érzik, látják, mint aminek szánja.

Előtörténet:

Woodwellben született pár perccel korábban, mint ikertestvére Kyra. Édesanyját nem ismerhette meg, apjuk pedig ritkán látogatta, de a nevét viselheti. Egy kedves erdész pár mellett nevelkedtek. Hiába ugyanaz a vér és hiába ugyanaz a kiképzés mégsem egyformán élték meg mindazt, amin együtt mentek keresztül. Talán a belső értékeik rossz testbe kerültek. Meg is kapta sokszor, hogy Kyra testével születve igazán jó asszony válhatna belőle. Sokáig zavarta, de idővel belátta igazuk van. Testvérének jobb lett volna fiúnak születni és akkor most nem kellene neki igazodnia a férfitársadalom elvárásaihoz. Megállja a helyét a maga módján. A kiképzés alatt rájött a fájdalmak, álmok, melyeket néha nem értett vagy csak furcsának vélt összeköti testvérével. Így bár sose árulta el neki, de tudja mikor éri olyan fizikai fájdalom és érzelmi törés, mely rá is hatással van. Hogy viszont is működik-e azt sosem derítette ki. Válaszút elé kerülve a kiképzést követően a vadászatnak szentelte az idejét és a közeli templom gyakori látogatója lett. Két dologban van feltétlen bizodalma, a két szakállas szekercéjében és az istenben, akinek jelenlétét lépten, nyomon tetten éri.

Egyéb információk:

5 jól kiképzett közepes testű vadászkutya elhivatott gazdája. Azok szót fogadnak neki, mindenben követik az utasításait, valamint a síp hívó szavát, ha szükséges.