Wynna Esbyng
[nincs]
Nem: Nő 
Faj: ember
Azonosító: #486

Kinézet:

Wynna egy átlagos magasságú, sportosan karcsú hölgy. Bőre világos, ápolt, szemei kékek, haja barnás-vöröses árnyalatú és középhosszú, enyhén hullámos. Ruhája átlagos, mellyel a hétköznapi emberek közé megfelelően illeszkedik, általában a zöld, kék bordó és barna színeket részesíti előnyben.

Jellem:

Kedves és segítőkész, határozott és céltudatos teremtés, aki igyekszik kiállni a gyengébbekért. Önálló, egyedül is elboldogul, szívesen el van magában is, nincs szüksége nagyobb társaságra. Empatikus, megfontolt, hűséges és lojális, igazán jó szívű teremtés. Őszinte, ezzel akár meg is bánthatja az arra érzékenyebbeket. Független, nem szívesen kér segítséget és elköteleződési problémái vannak.

Előtörténet:

Gyerekként egy idősebb férfi talált rá egy folyó partján, hazavitte és a feleségével együtt nevelték fel. Nem tudni, hogy valójában kinek a gyermeke, így akár nemesebb vérből is származhat, ki tudja, ez talán sosem fog kiderülni. Az idős pár becsületesen nevelte őt, és a lehető legjobbat hozták ki belőle. Sosem kényeztették el, megtanulta a kemény munkát, állatok gondozásával és mezőgazdasággal foglalkozott. Egy napon aztán, amikor tizenhét éves lett, rablók támadtak az otthonukra, őt és a családját is bántani akarták. Rájuk gyújtották a házat, vele erőszakoskodni próbáltak, de szerencsére sikerült otthonról elmenekülnie. Sajnos nevelőszülei nem élték túl a támadást, ő pedig arra kényszerült, hogy egy ideig az erdőben rejtőzködjön, míg a nyomában voltak. Akkor nagyon legyengült, beteg is lett, egy fiatal lány talált rá, aki aztán hazavitte és a bátyjával együttesen megmentették őt. A fiatal férfi sokat segített neki, hogy megerősödjön, ő tanította meg a kardforgatásra is, amolyan önvédelem céljából. Azóta ők a legjobb barátai, velük együtt járja a környéket, alkalmi munkákból élnek és próbálják megkeresni a mindennapi betevőt. Szegények, de vannak céljaik, Wynna is szeretne egy napon majd jobb életet, családot.

Egyéb információk:

Nincsenek speciális képességei, önvédelmi fogásokat és kardforgatást sikerült elsajátítania bizonyos mértékig, de nem profi. Zenei képessége kiemelkedő, nagyon fogékony a hangszerekre, tánctudása és ritmusérzéke is jó, hangja kellemes. Valószínűleg a szórakoztatásban megtalálná a helyét, de eddig lehetősége sem adatott rá és még nem fedezték fel ilyen téren a tehetségét.