Myrle
Nem: Nő 
Faj: Félvér (Nyad)
Azonosító: #480

Kinézet:

A madárcsontú, egészen apró (152 cm) fiatal nő már-már földöntúli szépsége szinte vonzza a szemet. Nem is hibáztatható a vándor, hiszen Myrle anyja nyad, vagyis vizi nimfa volt. Adottságaival tisztában van, azokra kifejezetten -akárcsak küllemére- rengeteget ad, megannyi általa készített kencével és főzettel tartja üdén és makulátlanul testének minden porcikáját.

Durva tapintású, vastag szálú sötét haját kiengedve hordja, az aktuális divat szerint fonja, hajtja, tűzi és formázza mely egyenes állapotban a feneke alá ér. Arca szimmetrikus, az arcán lévő régebbi vágás eltűnt. Kerekded formái gyermekes bájt adnak neki, álla, akár csak az orra hegye, gömbölyű. Megannyi apró szeplővel és anyajeggyel pettyezett, örökösen hideg bőre sápadt, szürkés, kékes jegyekben játszik, egyáltalán nem állja a napot. Erei halvány folyóként derengenek át a vékony bőrön, leginkább karjain,lábain. Fülei szerinte a kelleténél jóval nagyobbak ezért fésüli mindig rá a haját, két elülső foga valamivel hosszabb mint a többi, bár ettől inkább lesz megjelenése kedves, mintsem rút. Orrnyerge vékony, keskenynek mondható. Ajkai teltek, egykoron sokat, mára már ritkán mosolyog. Sötétkék szemei nyíltak, tisztán csillognak az érdeklődéstől, melyeket hosszú, sötét szempillák kereteznek.

Kifejezetten nőies, hosszú, bokáig érő, gazdagon hímzett köntösöket hord, alapszínük élénk, színes (napsárga, fűzöld, égkék, stb.). Fűzőt nem hord, köntöseinek megannyi rejtett zsebe van. Keskeny lábát legtöbbször selyempapucsba bújtatja.

Kedveli az ékszereket, előszeretettel cicomázza magát.
Gyűrűjei nincsenek meg.
Terhes, 23. hétben jár.

Jellem:

Intenzív és szenvedélyes ember, mély érzelmekkel és nagyfokú elkötelezettségtudattal. Erős akaratú, szívós és kitartó. Intuitív, képes és szereti magát a dolgok mélyére ásni, gyakran vesz észre olyan összefüggéseket, részleteket, amelyeket mások nehezen, vagy egyáltalán nem.
Magabiztos, energikus, van benne valami ami vonzóvá teszi a jelenlétét és megfogja az embert (vagy azonnali irtózást csal elő belőle). Szeret a figyelem középpontjában lenni. Gyakran nagyvonalú és nagylelkű másokkal szemben.

Az érzelmeit intenzíven éli meg, a hangulata gyakran ingadozó, valamint nehézségeik vannak az önkép és az emberi kapcsolatok stabilitásának fenntartásában. Gyakran nem tudja,hogy ki is ők valójában, és hogy milyen szerepet kéne betöltenie a világban. Az önértékele gyakran változik, néha nagyon pozitív, máskor pedig rendkívül negatív képet lát magukról. Ez a bizonytalanság kihat a kapcsolataira is: egy nap szoros kötődést érez valakihez, másnap viszont attól tart, hogy az illető elhagyja őt, vagy hogy nem törődik vele eléggé.Gyakran érzi magát üresnek és fél az elhagyatottságtól, ami szélsőséges érzelmi reakciókat és impulzív viselkedést eredményezhet.

Intenzív és szenvedélyes: Extrém érzelmi mélységek jellezmik. Az érzelmek hullámzása nagyon intenzív, gyakran érzi magát szélsőségesen boldognak vagy szomorúnak.

Magabiztosság és önkifejezés: Magas az önbizalma és az önkifejezés iránti vágya. Képes lenyűgözni másokat és vezetői szerepet vállalni, még akkor is, ha belül küzd az érzelmeivel.

Kontroll és hatalomvágy: Myrle kontroll iránti vágya dominanciával kombinálva nagyon határozott és befolyásos személyiséget eredményez.

Félelem az elhagyatástól: Retteg attól, hogy elhagyják, hogy egyedül marad.

Impulzivitás és kockázatvállalás: A lány bátorsága és impulzivitása együtt kockázatos viselkedésekhez és döntésekhez vezethet. Hajlamos hirtelen és drámai változtatásokat végrehajtani az életében.

Előtörténet:

Gyermekkora a Fehér-tengeren Túl
A Fehér-tengeren túl, egy mágikus erdő (Gael) mélyén született, ahol az idő és a valóság határai elmosódnak. Apja, Merle, a Szép (druida), ellopta őt anyjától, a vízinimfa Lyrétől. Merle meg akarta óvni a tulajdonát, így félve attól, hogy a leányt visszalopják, soha nem engedte természetes víz közelébe.

Az Apai Gondoskodás Árnyékában
Merle egyedül nevelte lányát, átadva neki minden tudását és bölcsességét. Megtanította a természet nyelvére, a gyógyítás és a mágia fortélyaira, illetve démonimádó vallásuk fundamentumaira. Az erdő lassan pusztulni kezdett az emberek terjeszkedése és természetellenes erők hatására. Myrle sosem értette, miért tartják távol a vizektől, de tisztelte apja kívánságait.

Embervadászok és Rabszolgasors
Egy nap embervadászok törtek be az erdőbe, elfogták Merlét és Myrlét. Elhurcolták őket Anwarionba, ahol eladták őket. Merlét egy davokari zsoldossereg vette meg felcsernek, míg Myrlét egy bordélyba adták. A bordély rideg és kegyetlen világa megtörni készült a fiatal lányt, de ő ellenállt. Hónapokig tartott, mire betörték, de első kuncsaftja és annak kompániája halálával sikerült megszöknie, miután megmérgezte őket.

Menedék a Kúriában
A szökése után Myrle jó darabig bújkált, míg egy elhagyatottnak tűnő kúriában talált menedéket. Itt új barátokra lelt, akik segítettek neki talpra állni. A kúria lakói között szerelmet is talált, de kapcsolatai gyakran zátonyra futottak. Két eljegyzése is kudarcba fulladt. Végül a Yule-bált követően megismerkedett egy kalamoni diplomatával, akinek a felesége lett.

A Fúria szárnya alatt
A diplomata, Myrle férje, valójában a kalamoni Fúria orvgyilkos klán egyik kapitánya volt. A kapitány tanítványa lett, így új fejezet nyílt az életében. A titokzatos és veszélyes világ új kihívások elé állította a lányt. A világa, akárcsak a szemei kinyíltak, termékeny szakaszba lépett az élete annak minden területén.

Új Élet a Kúriában
Jelenleg Myrlé első gyermekeit várja, ikrek lesznek. A 23. hétben jár, és a terhessége alatt ismét visszatért a kúriába, ahol valaha menedéket talált. Bár otthona korábban a királyi udvar volt, most a kúria biztonságában készül a születendő gyermekek érkezésére.

Egyéb információk:

Nagyobb kép a profilképhez:
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/06/07/163szepl_337_s.jpeg

_______________________________________INFO_________________________________________________
Komplex, összetett játékokat jelenleg nem vállalok
⚜ További karaktereim: Adenin Dharvac, Darya
FONTOS: Pontosan olyan tükröt fogok eléd állítani, mint amilyet mutatsz te is nekem. Úgy gondolom, hogy elég ideig voltam kedves és toleráns mindenkivel. Törekszem a békés játékra és tisztességes useri viselkesére, de a kétszínű patkány viselkedést nem fogom tolerálni a továbbiakban. Vegye ezt az inget az magára, akinek elég nagy a mellénye, hogy aláférjen. Arra kérnék mindenkit, hogy ennek tükrében gondoljon rám és velem a jövőben kapcsolatos esetleges interakciók során. Biztosíthatlak róla, hogy ha tisztességben játszol velem, jó játékod lesz, de a bohóckodást hagyjuk meg a cirkusznak. Köszönöm.