Evendur SeDrak
Nem: Férfi 
Faj: Ember
Azonosító: #474

Kinézet:

Átlagos magasságú(183cm), harmincas éveiben járó szikár férfi. Hamuszín arcának barázdái korához képest öregebbnek mutatják, mélyenülő savózöld szemei a távolba révednek mintha démont fürkészne.
Felsőtestén fekete bőrzubbony feszül mi alatt bélelt láncinget visel. Hátát kívül sötét, belül bordó bélésű felleghajtója verdesi. Fegyverövéről dísztelen tokba bújtatott, ébenfamarkolatú gladius lóg.

Jellem:

Szótlan, távolságtartó ember. Ridegsége az öntött vashoz hasonlatos. Rezzenéstelen tekintete mivel a világ mocskát szemléli katonás keménységet sugároz.
Külső szemlélő számára érzéketlennek és közömbösnek tűnhet akit folyamatosan emésztenek lelkének lángjai.

Előtörténet:

Több generációs katonacsalád szülötte, így amint elbírta a kardot harcra és szolgálatra nevelték. Már fiatalon megjárta a legvérgőzösebb csatatereket először csak apródként később frontkatonaként. Miután elvesztette bátyját, ki talán az egyetlen ember volt életében akihez igaz érzelmek kötötték leszerelt a seregből; Azóta képességei és halálos acélja árubabocsájtásából él.

Egyéb információk:

Képességek:

Fegyvermester/fegyverspecialista: A seregben töltött évek alatt a megszokott fegyvernemekben tökéletesre csiszolta képességeit, így minden szálfegyverrel, zúzófegyverrel és a szúró-vágó fegyverrel történő, támadó és védekező dobáspróbára +2 kap. Ha gladiussal harcol +2 kap kezdeményezésre és +3 a támadó/védekező dobás módosító.

Pusztakezes harcos: Öklei mintha fegyverek volnának. +2 kap pusztakezes támadó és védekező próbákra.

Vas legbelül: Elszánt, szívós és fürge. Minden akaraterő, szívósság és gyorsaság próba dobásra +2 kap. (Gyorsaságra csak akkor ha könnyűvértet visel.)

Vakharc: Ugyanolyan jól harcol korom sötétben is mint napvilágnál.

Mágiaérzékeny: A mágia minden fajtájának közelségére érzékeny. Ha mágikus kisugárzás közelébe kerül fájni kezd a feje. Minnél közelebb van a forráshoz annál erősebb a fájdalom. Minden így eltöltött harmadik kör után szívósságmentőt kell dobjon. Rontott dobás esetén állapota rosszabbodik.