Thavenin Dharvac
Nem: Férfi 
Faj: ember
Azonosító: #471

Kinézet:

Sűrű, ​sötét, vastag szálú hajához acélszürke szempár társul, melyet erős, fekete, átlagnál hosszabb szempilla keretez. Szemöldöke karakteres, de rendezett, Arcmimikája fejlett, beszédes. Az arca inkább karakteres mint jóképű, bár tény, a külső adottságai és jelleme kifejezetten sármossá tehetik mások számára. Bőre napbarnított, puha és feszes. Külsejére és megjelenésére rengeteget ad, fontos számára a bőrápolás.

Jó testfelépítésű, széles vállú fiatal férfi, erősen sportos. Az átlagnál valamivel magasabb (186 cm). Ruhái jellemzően praktikusak de díszesek, mindig elegánsak. Többségében feketét és vöröst hord, igazodik a kalamoni színekhez. Az anyagválasztás mindig kiváló, rengeteg ruhája van, azok az aktuális divatot követik. Kedveli a drága anyagokat.

Jellem:

Égetnivalóan rossz gyermek volt, jellemre mondhatni valamellyest szelidült az évek során. Öccsével ellentétben ő jóval megfontoltabb, gyakorlatiasabb. Higgadt jellem, aki ugyan benne van a csínytevésekben, de racionálisan tud minden helyzetben mérlegelni. Távolságtartó és tiszteletteljes míg nem ismer, miután megkedvelt, egészen más arcát ismerheted meg. Baráti társasága nyílt, szókimondó alaknak ismeri. Kifejezetten nagyvonalú és nagylelkű, bőkezű. Kedveli a szép dolgokat, talán túlságosan is.
Határtalanul hűséges, nagyfokú kötelességtudattal rendelkezik, a rá bízott feladatokat az élete árán is végrehajtja.

Előtörténet:

A Kalamon Birodalom sziklás partszakaszán született iker öccsével -Adenin Dharvaccal-, gazdag sókereskedőház sarjaként. Családjuk Fiúra közeli, régi kalamoni vérvonal, így adóként nem kellett egyetlen fiút sem beszolgáltatni, azonban taníttatásuk és képzésük arra irányult, hogy a céhet kellően támogatni tudják, saját családjuk fenntartása mellett.

Huszadik életévét betöltve Cazamor Lyvlyn kapitánysága alá került, azóta inasként utazik a kompániával. Közel hét éve hűségesen szolgál, jelenleg a férfi feleségének személyes testőre és segédje.

Egyéb információk:

Legnagyobb erőssége a közelharc, elsősorban pengével. Hiába tölt be inasi szerepet - míg testvére testőrit- mindketten képzett pusztakezes harcosok, együtt tudnak a legjobban dolgozni.

Erőssége a hajózás, a csillagászat és a matematika. A környező ország nyelveit beszéli, írástudó, művelt fiatal férfi. Ért a műszéveszekhez, de nem műveli őket. A saját neméhez vonzódik, ezt avatott szem felismeri, ő pedig nyíltan vállalja, amennyiben rákérdenek.

_______________________________________INFO_________________________________________________
Komplex, összetett játékokat jelenleg nem vállalok
További karaktereim: Myrle, Darya
FONTOS: Pontosan olyan tükröt fogok eléd állítani, mint amilyet mutatsz te is nekem. Úgy gondolom, hogy elég ideig voltam kedves és toleráns mindenkivel. Törekszem a békés játékra és tisztességes useri viselkesére, de a kétszínű patkány viselkedést nem fogom tolerálni a továbbiakban. Vegye ezt az inget az magára, akinek elég nagy a mellénye, hogy aláférjen. Arra kérnék mindenkit, hogy ennek tükrében gondoljon rám és velem a jövőben kapcsolatos esetleges interakciók során. Biztosíthatlak róla, hogy ha tisztességben játszol velem, jó játékod lesz, de a bohóckodást hagyjuk meg a cirkusznak. Köszönöm.