Luna Euthoria
[Újszülött vámpír ]
Nem: Nő 
Faj: Vámpír
Azonosító: #466

Kinézet:

Luna egy fiatal 20 éves leányzó. 160 centis termetével nem is olyan túl magas. A kinézete átlagos. Olyan mint egy teljesen normális lány.
Mandulavágású gyönyörű zöldes kék szeme van. Telt vörös ajkai vannak, és sápadt bőre azonnal magára vonja a tekinteteket. Általában egyszerűen öltözködik a mai divathoz megfelelően, hosszú haját szereti öszekötni de szereti szabadon is hagyni, és néha napján divatból szemüveget hord mert úgy gondolja hogy jól áll neki.
A hajában általában megtalálható az anyukája ezüst csatja és mindig van egy ezüst fülbevaló a bal fülében. Szereti a gyűrűket ezért azokat is gyakran hord.

Amikor vámpír a szemei vörösek lesznek és a szemfogai enyhén kihegyesednek.

Jellem:

Kedves és szelíd talán egy kicsit visszahúzodó. Introvertált jelleme miatt nehezen kezd el beszélgetést kezdeményezni. Ha közelebbről megismeri az ember nagyon odaadó,és alaposan felvan vágva a nyelve ha már jól érzi magát valakivel.
Ám a vámpír természete nagyon lobbanékony teljesen ellentéte a másiknak. Nem bánt senkit, hamar megtanult magán uralkodni. A vér miatti éhséget már legyűrte de mivel még újszülött vámpír így néha néha képes emberre támadni. Képes kikapcsolni az érzéseit és ilyenkor nem érdekli semmi és senki.

Előtörténet:

Nincs túl nagy előtörténet hisz egy teljesen normális lányról van szó.
Luna egy csendes kis faluban élte mindennapjait az anyukája mellett. Segített neki a munkában,és a ház körül plusz a szomszéd faluban is segített mindenkinek amikor arra járt. Apukáját nem ismeri mert a férfi lelépett szivart venni a szomszéd faluba és soha nem tért haza.
Élettelteli lány volt ám mikor épphogy 20 éves lett megtámadta őket egy vámpír. Az anyukája sajnos meghalt, őt pedig átváltoztatta. Először nem értette mi történt,de mikor rájött nagyon nehezen dologzta fel és megölt pár embert mire végre elfogadta azt hogy vámpírként kell örökké élnie. Azóta csak tengeti a mindennapjait és kikapcsolva az érzéseit járja a világot, néha lelkiismeretfurdalás nélkül ont ki emberi életeket és szeret a kocsmákban mulatni ha a vámpír énje irányít.

Egyéb információk:

Mivel vámpír így rendelkezik a vámpírok összes tulajdonságával.
Nem csak gyors erős és halhatatlan de különleges képességei közé tartoznak az érzelmek manipulálása és az elemek irányítása.
Most tanulja a Hiperteret,de mivel nem gyakran harcol így elég nehéz.
A hipertér képesség, képes az idő egyetlen másodpercét tíz másodperccé lassítani, és annyi időnek használni. 
Egy boszorkány ismerőse készített neki napgyűrűt így, képes a napon probléma nélkül közlekedni.