Alea Morlian
[Udvarhölgy]
Nem: Nő 
Faj: Ember
Azonosító: #464

Kinézet:

Előkelő származása meglátszik egész lényén. Fiatal, alig töltötte be a huszonharmadik életévét. Mindig ápolt megjelenésű. Hosszú, élénk vörös haját szereti bonyolult fonatokba rendezni. Bőre hófehér, arcát és testének több részét is szeplőkkel tarkítják. Égszínkék szemei szinte világítanak, szép arcának ékei, sugárzik belőlük a jóság, valami megfoghatatlan erővel egyetemben, amely fiatal kora ellenére is érett jellemre vall. Szempillái hosszúak, szereti kiemelni némi halvány sminkkel. Ajkai általában rózsás árnyalatúak, ezek mindegyike passzol a ruhái színéhez. Szereti a csinos, de letisztult darabokat, amik mindegyike tökéletesen áll átlagos magasságú (körülbelül 170cm), vékony alakján. Árad belőle a báj és a kellem. Általában jellegzetes orchidea illat lengi körbe. Keveredik a könyvek poros szagával, mégis kellemes egyveleget alkotnak egymással.

Jellem:

Lea egy meglehetősen csendes, érzelmes jellem. Udvarhölgyi mivoltához hűen kifonomult, tisztelettudó, emelett kiváló beszélgetőtárs. Művelt, hűséges, barátságos. Vallja, hogy az emberek természetüknél fogva jók, csak a rossz döntések és a körülmények áldozatai. Ez az elv naivitásra vall. Nehezen kezel bizonyos helyzeteket, mégis mindig igyekszik a segítségnyújtásra, legyen szó bárkiről is. Hatalmas mennyiségű megfelelési kényszer dolgozik benne, valamint nagyon szomjazza a szeretetet és az elismerést, ezért hatalmas a munkamorálja. Egész életében arra tanították, hogyan legyen egyszer jó feleség, aminek ő maradéktalanul meg akar felelni. Bár egy életvidám fiatal nőnek mutatja magát, hajlamos szorongásra és az események túlgondolására, vagy éppen a túlaggódására.

Visszahúzódó természete ellenére él hal a városi életért, szabadidejében szívesen kocsikázik, vagy sétál az utcákon.

Előtörténet:

Édesapja a Tanács egyik mélyen tisztelt tagja. Eddigi életében a Palota falai között nevelkedett. Arra nevelték, hogy egyszer egy előkelő úr felesége legyen. Szülei bár szigorban nevelték, Alea mégis jó kapcsolatban van velük.

Hat évvel idősebb bátyja van, Ruith, aki hamarost átveszi idősődő édesapjuk helyét a Tanácsban. A család harmóniában élt sok sok évig, amíg a fiatal lány nővé nem cseperedett. A fiatal örökös önzően szemet vetett húgára, akit a legnagyobb titokban bántalmaz már évek óta. Mindig is könnyűszerrel manipulálta, tartotta sakkban a fiatal, naív lányt.

Egyéb információk:

Szereti a művészeteket, és az állatokat. Kitűnően lovagol, gyerekként megtanították, hogyan bánjon a tőrrel. Alapfokú önvédelemre is képes.

Sir Tretoion szolgálatában áll, mint informátor. Az úr feltétlen engedelmességet vár el tőle, kemény módszerekkel kényszerítette ki belőle.

[REJTETT MÁGIKUS KÉPESSÉGEK BIRTOKÁBAN VAN!]

Ruith: https://i.pinimg.com/564x/e5/97/f2/e597f291d60bfa3465ce121fa264a8cc.jpg