Darenn O'nell
[A pék]
Nem: Férfi 
Faj: Vérfarkas
Azonosító: #454

Kinézet:

Harmincas évei elején járó férfi. Haja hosszú barna, hátul megkötve viseli. Az arca szőrtelen, igényesen ápolt, szemei barnák, szemöldöke markánsan keretezi azokat. Mindennapi viselete, csizma, egy barna nadrág és fehér ing, rajta a fehér köténnyel. Karjai izmosak, testes ember a maga 185 centijével, szép széles vállaival és keskeny csípőjével. A liszteszsákok pakolása bizony jól meg tudja edzeni az embert. Kés is csak azért van nála, mert munka közben használatban van.

Jellem:

Illedelmes és tisztelettudó, amilyennek egy dolgos, vendégközpontú embernek lennie kell. Visszafogott és szerény.
Húsfóbiás: nem bírja a nyers hús látványát, nem is ér hozzá, undorodik tőle.

Előtörténet:

Székvárosban a családjának régóta van egy üzlete, ahonnan minden nap a friss pékárú illata és a frissen sült kenyér aromája rohamozza meg a környező utcákat. Ért a szakmája minden fortélyához.
Ettől függetlenül nem mondhatni mindennapinak. Fiatal korában az erdőben egy sötét és teliholdas éjszakán, olyan dolog esett meg vele, aminek a kínjait azóta is szenvedi, folyamatos küzdelemmel éli meg a holdtölte időszakait újra és újra.

Egyéb információk:

Vérfarkas alak: Két lábra állva közel négy méteres bestia, négykézláb sincs kisebb, mint két és fél méter. Hatalmas sárga szemei, sötét bundája és marcangolásra, tépésre alkalmas fogak egész sora jellemzi. Ruhái nélkül változik át és vissza, farkasalakban történtekre nem emlékszik.
https://pin.it/4LqRAzLSO