Kyra Eleison
Nem: Nő 
Faj: Ember
Azonosító: #448

Kinézet:

Széles vállú, 167 centiméter magas nem túlzottan, de izmos nő. Szőke csapzott félhosszú haja épp úgy védjegye mint a születése óta meglévő piros arc és fül, de még az alsó szemhéja is. Korát pedig nem titkolja 30-as éveit tapossa. Szeme kék melyben a vékony piros csík éppúgy meglelhető ha elidőznek benne. Pupillája különös képességre képes. Nem visel ékszert szimplán praktikusságból csak ha a körülmények azt megkövetelik. Ruházata praktikus erősített szövet mely általában a sötét türkizben látható, hozzá tartozó nem túl feszes, de az idomait kiemelő nadrággal. Ismeri az alkalmi viseleteket is. Kiegészítője a vállvértje, amelyet ritkán tesz le. Lábbelije egy boka felettig érő csizma. De az alkalmi ruháihoz alkalmi lábbelivel is rendelkezik. Télen vastagabb barna színű hosszú kabátot ránt magára, ha úgy érzi már hideg van. Testén több heg is megtalálható.

Valamint csuklóján egy tetoválás, melyet csak díszként kezel. https://wmn.expertexpro.com/wp-content/uploads/2019/08/tattooxa_pero_men_2.jpg

Rorschachtól kapott nyaklánc [2024.03.04 Tandorai Hajó út kezdetén]
https://drive.google.com/file/d/1HZywS54rDxnY-zJhN_eoDl7FCyVpnwwt/view

Ruháik és ékszerek (+ Kaland: Tandora)
https://hu.pinterest.com/kyraeleison930411/_saved/

Jellem:

Határozott fellépése ellenére szórakoztató társaság, nehezen lehet kihozni a sodrából. Fiúk és férfiak között nőtt fel így nem esik nehezére velük szót érteni. Ám a nőies oldala nem veti meg a férfiakat, csak már nehezen hisz bennük, ha kapcsolról van szó. Nőkkel a kiképzés miatt nehezebben diskurál, felesleges ürességekről, de ha megismeri a másika lehet le is dumálja azt.

Előtörténet:

Anwariontól távol keletre Harminak királyság erdőterületei között elterülő Woodwell nevű településen született. Ahol a férfiak aránya már meghaladta a nőkét és pont emiatt is talán már-már túl katonásá lett, s minden lányt ki született nem kezeltek másként mint a fiúkat. Megállta ugyan a helyét, de már kezdett besokallni és bár akadt jócskán kérője nem akart otthon maradni, mert kíváncsi volt a világra. Mivel a kiképzése a körülményekhez képest erős volt, meg akarta méretettni magát. Így indult el és amerre járt mindenhol magára szedett némi illemet, nőiesebb ruházatot és megannyi kalanddal a háta mögött indult Anwarionba. Amiről ódákat és megannyi mesét hallott már.

Egyéb információk:

Pusztakezes harcban is épp úgy ügyes, mint tőr használatban, melyek az alkarjainak belső feléhez simulnak. Minden Ruhája rendre fegyver elrejtésére is kialakított. Két darab van belőle.
Tőrök Leírása: Anwarionon túli nemes pengék, melyet úgy kovácsoltak, hogy a markolat rész a pengék élesítése előtt lett bevonva edzett bőrrel. A pengék elég erősek, hogy keményebb dolgokat is el lehessen vele vágni.

Veleszületett képesség:
Pupilláiban alig láthatóan ha kell megjelenik egy plusz szem, mely segít neki az esetleges küzdelmek, kíváncsisága során, hogy élesebben lásson a teljes perifériáján még sötétben is.

Vállvért:
Mindenféle mágiát, varázslatot, bűbájt egyaránt megszüntet vagy megsemmisít Kyra körül.
A rá olvasott igék (illúzió, ártó de még a gyógyítót is) pedig még a hatásuk kifejtése előtt lepattannak egy halvány lilás villanással azon a területen, ahová azt szánták. Tetőtől talpig igaz rá a vért védelme, ezért ha olyan közegben halad, amit mágikus tér véd folyamatosan, akkor egy lila gömb látszik körülötte, ami őt körülveszi.
Vállvértet a kopástól egy kiegészítő védi, melyet gondosan elrejt.