Vlagyiszkaja
Nem: Nő 
Faj: Alakváltó
Azonosító: #420

Kinézet:

Alacsony növésű olyan 150-160 centiméter magas lehet, de telt idomokkal rendelkezik. A haja alapból szőke, vállig érő, mely kora és alak váltása okán már deresedik. Korát pedig kortalan arca miatt nehezen lehet megállapítani. Szeme világos kék, mely érzékeny a napra, de ettől sem viselkedik másként. Váltó társa a Hópárduc kinek bundája fehér és szürke pöttyök jelzik párduc mivoltát. Párduc alakjának magassága talpától füle hegyéig 70-80 centiméter között van, testhossza orrától a farka végéig 160-180 centiméter lehet. Nem visel semmilyen csecsebecsét szimplán megszokásból. A ruhája egyszerű, de praktikus növényből készült, egyszínű kék, mint a tiszta ég. El is takarja alakját, csak a mellkasa látszik ki. Még karját is teljesen fedi, de mint a ruha alja úgy a kézfejénél bő.

Jellem:

Egy nő ki magányosan, elzárkózva él. Legyen az férfi vagy nő épp ugyanúgy bizalmatlan velük szemben, de mégis naiv. Ezt követően hajlamos a depresszióra, a múltja miatt. Ritkán veszi észre, ha megbánt valakit aki bizalmába fogadja. Emberként egyszer ölt, de neki az elég volt nem is akar újra. Viszont, ha az élete múlik rajta felül kerekedik életre vágyás ösztöne. Párduc énje vad, sokkal bizalmatlanabb és kevésbé meggyőzhető. Harcokba bocsátkozik néha hasztalan, mert csak elmarja ki megtaníthatná kezelni ösztönei felett az uralmat. S dühét is csak vér ontás csillapítja.

Előtörténet:

Anwariontól délre egy messzi kis Torde királyságban, azon belül is a száraz mezsgyék Tordeas nevű kis városkájában született. Itt a megtermelt élelem és lakosok aránya felbomlott és az adósság az Úr. Szülei az adósság rendezésért cserébe eladták cselédnek bármelyik Úrnak, ki arra tévedt. Így került hát a Torde királyság palotájába a Király hadvezérének cselédjeként. Megállta ugyan a helyét, de mint kiderült nem csak takarítani, mosni kellett neki. Így esett, hogy ágyasként is szolgálta azt, kinek éppen rá fájt a foga. Mert bizony a Hadvezér Úr nem érte be csak a saját vágyainak kielégítésével, hanem bizony mindent látni, akart mit más művel szolgájával. Nem sűrűn akadt rá vágyakozó így számára elfogadható csere volt az életéért. Saját sorsát nem siratta, de az újakat kiket szintén cselédnek hoztak, azokat már pártfogolta, védte egészen addig, míg meg nem ölte a Kincstárnokot a perverzitásáért. Kivégezést kiáltottak ki rá. De a Hóhér Scotter ismerte őt. Így életét kockáztatva el rejtettel Párducbőrbe. Párduckén maradt míg beesteledett. Éjszaka leple alatt el is hagyhatta a kis királyságot. S éjt nappallá téve párducbőrben igyekezett erdőről, erdőre vándorolni. Mikor nagyon elfáradt emberi alakban kért menedéket, volt, ahol meg is állt szolgálni, hogy ne csak ingyen éljen. A tengerek illata csábítóan hatot rá, így követte annak illatát. S eljutott Anwarion Erdővidékére, ahol egy eldugott kis tisztáson egy üres házat talált. Mikor belépett érezhető volt az elhagyatottság keserű illata. Aznap mikor odaért már fáradt volt. Annyira, hogy azt se vette észre mikor az ajtón átlépve Párduc léte megszűnt létezni. Másnap mikor meg ébredt úgy érezte otthon van. Így elkezdte rendbe tenni a kis házat. Szegényes, de otthonos berendezése pont megfelelő. Asztal, szék, egy ruhás szekrény. Ágyat nem talált, de ez nem okozott gondott.

Egyéb információk:

Íj:
Világos kék hegyű, nyilak 2 kör teljes bénulást Semmit nem tud tenni, mert minden megszünik, ezért olyan mintha süket és vak lenne arra az időre. Valamint más érzék szerve sem működik.
2 kör után a szürke nyílvessző hatása érvényesül további 3 kör erejéig.

Szürke hegyű, amolyan hagyományosnak hitt nyilak 3 kör mozgásképtelenséget okoz, ami a beszédre és szem mozgára is igaz, de befogad mindent, amit az érzékszervek érzékelnek ez idő alatt.

Alakválás:
Tetoválás eredménye (jobb lábszárán), amit viszonylag gyorsan megtanult kezelni és elsajátítani a tudatos alakváltással. De az érzelmi alapú váltásán még jócskán van fejleszteni való. Ha életét befolyásoló veszélyt érez, vagy csak nagyon felbosszantják nem tud uralkodni a Párduc mivoltán.

Ház tisztással:
A házban semmilyen varázslat, mágia, de egyes átkok sem maradnak meg. Emiatt az alakváltás sem működik.
Tisztáson pedig véletlenszerű a ház hatása.

Update:
Került egy ágy a házba.
Jeremiah Baine épített egy kályhát.
Ithruziel egy látó gömböt adott, melyet elrejt és csak ritkán használ.
Naponta maximum 3 alkalommal úgy, hogy különböző karaktereket idéz meg a gömbbe és azokat 5 kör idejéig figyeli.
(Valós idejű játékok esetén betekintést nyerhet a megfigyelt karakterrel zajló eseményekbe, hang nélkül csak lát)