Stefania Gurkothar
[Szomjas Szirén pultosa]
Nem: Nő 
Faj: félóriás
Azonosító: #415

Kinézet:

Két méter magas a hölgy, akit magad előtt látsz. Fekete haja fonatban omlik az egyik vállára. Felmenői között megtalálhatók az óriások, így nem meglepő, hogy ilyen termetes, bár egyéb külső jegyei inkább az emberi oldalára hajaznak. A szemei kékek, a bőre világos, vállai és csípője széles, karjai izmosabbak, mint egy átlagos nőé, bár ezeket takarja a buggyos, fehér blúz, amit mindig visel. Fülében és nyakában ékszer, szép kézműves munka, a nyakában lévő medál pedig kék, mágikus követ foglal magában. Kék, bőr fűzőt visel és fekete nadrágot, fekete, lapos sarkú csizmával. Ez a munkája során elengedhetetlen, hiszen a pultban ácsorgás megkívánja a kényelmes lábbelit. A combjára erősítve jól látható helyen, kétoldalt egy- egy tőr helyezkedik el, elrettentés céljából.

Jellem:

Segítőkész, hangulata és stílusa idomul a hozzá szóló hangneméhez. Egy vendéglátóegységben persze mindig a vendégnek van igaza, kivéve, ha rendbontásban vétkes!

Előtörténet:

Jelenleg a Székvárosi Szomjas Szirén kocsma egyik pultosa és kidobóembere. Határozott személyiség, hozzá van már szokva az ittas és udvariatlan vendégekhez is. Jelenleg a kocsma feletti egyik lakásban van elszállásolva, mivel nem helybeli, csupán dolgozni érkezett a nagy népességgel rendelkező városba. Oldmund fejedelemség sivatagibb vidékéről származik, ahol még élnek óriás közösségek.

Egyéb információk:

- A nyakában lévő medál mágikus hatalommal bír. Bár félóriás és csupán két méter magas, de az ereje egy négyméteres példányéval egyenértékű. Így szüksége volt valamire, ami segít neki, hogy ne törjön zúzzon mindenfelé, amerre csak jár. Ezzel a tárggyal az ereje csupán egy átlagos emberével ér fel, azonban, ha lecsatolja és nem érintkezik a hátlapja a bőrével, ismét csontroppantó fegyverré válik, mindkét keze és földrengésnek is betudható toppantásától még az asztalok is megugranak a helyiségben.