Dekin
Nem: Férfi 
Faj: Ember
Azonosító: #413

Kinézet:

Viszonylag alacsony termetű, vöröses hosszú haja és zöld szemei vannak. Arca beesett enyhén ráncos. Huszas évei végén jár 28 éves. Rongyos, fakó, viseltes kék inget hord hasonló zöldesebb nadrággal valamint ütött kopott bőr csizmát.

Jellem:

Általában örömteli mindig próbálja pozitívan látni a világot. Humoros jellem mégha viccei olykor érthetetlenek és értelmezhetetlenek is. Agresszív viselkedést ritkán tanusít de ha eltörik a pohár akkor ki tud fakadni magából.

Előtörténet:

Egy Anwariontól messze délre fekvő apró királyság polgára. Szegény nagy családból származik ahol olykor enni semnvolt mit. Így hamar olyan útra lépett ahova nem kellett volna. Családja és maga fentartása végett lopni kezdett. Idővel ezt már mondhatni mesteri szintre emelte a lopás, zsebelés, álcázás, osonás mestere lett. Képességét használva az apró királyság sötét, alvilági életébe egyre mélyebbre csúszott.
A királyság alvilági élete a kikötőben virágzott ahova mondhatni már hazajárt. Bárki akinek szüksége volt valamire vagy valamire az ezen a helyen megtálálta. Itt tevékenykedett mint kalóz, zsoldos illetve mint egyszerű tolvaj kinek szolgálata alig kerül valamibe.
A királyság katonái rendszeresen razziákat tartottak, teljesen felszámolni soha nem tudták de pár embert mindig eltudtak kapni, akik felett a király elrettentés képpen ítélkezett nyílvános kivégzéssel.
Sajnos egy nap őt is elkapták, cellába zárták és várta akasztását. Ahonnan az éj leple alatt sikerült megazöknie. Családjának egy levelet, királyának üres celláját hagyta. Naphosszakat ment északra mivel délre tenger választotta el, s tudta a királyi flotta elől menekülni kész önygilkosság egy ladikon. Menetelése közben erdők avarján, olcsó motelekbe vagy istállóban húzta meg magát. Míg el nem jutott Anwarionba, ahol bízott benne meghúzhatja magát egy jó ideig, vagy akár új életet is kezdhet.

Egyéb információk:

Egy egyszerő tőr a fegyvere amit mindig magánál tart és kifejezetten jól forgat.
Képessége a "stealth" amit mestersége miatt használ.