Kyrien Thuata'D
[A fehér farkas]
Nem: Férfi 
Faj: Vérfarkas
Azonosító: #353

Kinézet:

190cm magas és vékony szálkás testalkatú. Hófehér lapocka alá érő haja van, amihez egy sárgás-zöld szempár társul és egy igazán helyes arc. Öltözete egy testhez álló és strapabíró páncél, ami külön mozgó acél lemezekből áll a könnyebb mozgás érdekében. Eme remek páncélhoz egy fekete köpeny is társul, melyet több nemesfém csat díszít és hátán ott díszeleg Arekar Szörny vadász céhének emblémája, egy fehér sólyom. A páncél alsó része ugyanez, illetve egy bőr övet visel amin két mágikus runákkal ellátott kard és egy pár tőr pihen. Ha bevetésen van vagy ismeretlen helyen, akkor egy fehér farkas maszkot visel. Nyakában egy bőr szíjból és egy farkasfogból készült medál lóg, amit Aranusiel-től kapott.

Jellem:

Csöndes és barátságos személyiség. Nehezen lehet nála kihúzni a gyufát, de aki ezt megteszi az búcsúzzon el az életétől. Szeret bohém életmódot folytatni, viszont ez nincs kihatással munkájára és fegyelmezettségére.

Előtörténet:

Arekar utcáin nevelkedett és nőtt fel, anyja örömlányként dolgozott és édesapját nem ismerte. Amikor 13 éves lett, az édesanyját meggyilkolta egy farkasember munka közben, majd vele is végezni akart. Azonban a fiúnál volt egy ezüst kés, amit az anyja egyik kuncsaftja felejtett a bordélyházban. A fiú ezzel a késsel szúrta szíven a rá támadó fenevadat, azonban a lény megharapta a jobb vállát, ezzel tovább adva a kórt. A férfi aki a kést a bordélyházban felejtette visszatért, majd a fiút magához vette. Mint kiderült a férfi szörny vadász, akinek a birtokában van egy gyógyszer, amivel igaz hogy az átok nem megtörhető, azonban kontrollálható, bár a fiúnak élete végéig ezzel a főzettel kell oltania magát, hogy megfékezze a benne élő fenevadat. A fiú nőtt és erősödött ahogy a férfi képezte, majd mikor 17 éves lett ő maga is csatlakozott Arekar szörny vadász céhéhez és addig küzdött, míg nem a 3 osztagnak a Fehér Solymoknak a kapitánya nem lett. Életét arra szentelte fel, hogy az ártatlanokat megvédje a sötétség teremtményeitől.

Egyéb információk:

Mágia: Árny •Árny váltás: Lényegében egy teleportációs képesség, mivel árnyékának egy hátra hagyott darabjával helyet tud cserélni. ( Időkorlát:1x használható 2 óránként.) Az uralkodó érintése: Az árny segítségével képes dolgokat megfogni,mozgatni és akár össze zúzni. Képességek: •Aura észlelés ( megérzi mások szándékait, legyen az fenyegető vagy barátságos) •Assasinok által használt harci technikák. •Alkémia és méreg keverés tudománya •A farkasembererkre jellemző hatalmas fizikai erő, gyors regeneráló képesség, lassan öregedés és kifinomult érzékek. Gyengeségek: Érzékenység ezüstre, a vér iránti vágy, szent tárgyak kárt tudnak tenni benne. Fegyverek: •Agyar és Karom: Kettő mágikus rövid kard, amik az ellenség vérét magukba szívják és azzal erősítik forgatójuk. •Mérgek, Dobó kések és tőrök Hátas állat és segéd: Ezüst bundáju óriás farkas, neve Radu. Gyógyszerek: Átváltozást fékező főzet, átváltozást segítő főzet. Béklyó: Rasmus eltávolította. Sebhely: Jobb vállán egy hatalmas heg, amit egy vérfarkastól kapott.

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.