Annue Foldwood
[Hajnal hozó]
Nem: Nő 
Faj: Fél-elf
Azonosító: #338

Kinézet:

171cm magas, hosszú ezüstös lapocka alá érő haja van amit általában ki engedve hord , szemei smaragd zöld színben pompáznak, kis pisze orra és apró vörös ajkai egy igazi porcelán baba külsejét biztosítják neki. Mivel fél-elf, ezért fülei az elfekéhez hasonlóan hegyes és hosszúkás, popsi és mell tájékon kifejezetten meg van áldva amihez egy csodálatos homokóra alak társul. Ruházata egy kék köpenyből, alatta egy testhez álló ezüstös felső társul, mély dekoltázzsal melyen arany színű sávok futnak végig, alatta egy csattos bőr fűző található.Alsó ruházata egy világos barna testhez álló bőrnadrág és egy szintén világos barna térdig érő bőr csizma.

Jellem:

legnagyobb erénye az a bátorság, mellyel férfiakat meghazudtoló módon képes harcba szállni, bármely hatalmas méretet öltött ellenféllel. Igazi harcos hölgy, kit nem rémít meg a halál, sokkal inkább a tehetetlenség. Őt is jócskán megajándékozták lélekjelenléttel és kitartással, miközben képes megtartani szépséges törékenységét és megvédeni szeretteit.

Előtörténet:

Egy egyszerű földműves család lányaként látta meg a napvilágot Mezővárosban, apja egy egyszerű földműves ember, anyja pedig elf volt. 16 éves korában elrabolták otthonából, hogy rabszolgaként eladják az emberkereskedők a feketepiacon.Ám egy kék bőrű, magas, nem e világból származó férfi szarvakkal a fején, megmentette és megölte elrabolóit, a családi farmjukat sajnálatos módon le égették és szülei oda vesztek a tűzben.Így megmentője magához vette hogy megtanítsa arra hogyan védje meg magát és másokat is. Megtanította a mágia alap ismereteire, kardforgatásra, vadászatra és még sok más dologra is. Teltek múltak az évek, aztán egy szép napon, a férfi egy fogadóban hagyta, hogy innentől egyedül boldoguljon és hogy be tudja teljesíteni a végzetét. Bár a lány időközben bele szeretett és megfogadta, hogy ha egyszer újra találkoznak, élete végéig mellette marad.

Egyéb információk:

Mágia: Tűz és gyógyító mágiában jártas a leginkább. Fegyverek: egy rövid pengéjű kard, kettő tőr és egy hosszú Íj.(Utóbbi nem mindig van nála ) Kora: Jelenleg 25 éves Hobbik: ivászat,festés,zene,célba dobás. (A KARAKTER HALOTT!!!!)

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.