Nefion
Nem: Férfi 
Faj: Ember
Azonosító: #318

Kinézet:

Haja fekete mint a korom, rövid, rendszeresen nyírt, divatos. Szeme sötétbarna színű mint a mogyoró. Arcán látszik a fiatalság és az életerő. Középmagas, szikár testalkatú, rendszeresen karban tartja az elméje mellett a testét is. Ruházata egy elegáns bársony köpenyből, ami alatt nem visel semmit, egy testhezálló nadrágból és egy különleges, korom fekete csizmából áll.

Jellem:

Alapjáraton kedves, barátságos, könnyen ismerkedik bárkivel, de ha rossz napja van, nagyon morgos tud lenni. Egy igazi mókamester, de tud nagyon komoly és együttérző is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. A csínytevések és a szabad életérzés az élete része, amit jónak vél, azt teszi. Ami a szívén az a száján, sokszor kerül ez miatt konfliktusba. A család és a barátok a mindenei, értük az életét adná.

Előtörténet:

Élete nagy részét egy 40 fős kis településen, Durminában töltötte. Jómódú családból származik, szülei egy családi vállalkozásban tevékenykednek. Nagy hangsúlyt fektettek a nevelésére és a tanítására. Már gyerek korában is voltak fura dolgai, de ahogy idősödött, kezdett rájönni, hogy bizony van érzéke a mágiához. Ezt szülei is észrevették, és az egyik legjobb varázsló iskolába küldték, amit el is végzett. Ezután egy pár hónapig még otthon segédkezett szülei elixires boltjában, de nem érezte magát boldognak, mert pezsgett a vére a kalandvágytól. Így hát elbúcsúzott szeretteitől és barátaitól, és elindult az ismeretlenbe, hogy kiteljesedhessen

Egyéb információk:

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.