Yilena
[Harcos]
Nem: Nő 
Faj: Ember
Azonosító: #317

Kinézet:

Rézvörös haja egyenes fürtökben keretezi arcát, melyet apró szeplők tarkítanak. Jobb szeme gesztenye barna színben pompázik ,míg a bal elvesztette szeme világát, amely egy csúnya sérülésnek köszönhető. Amit a mai napig viselnie kell. Karcsú testét kis sötétszínű vászon ruhákba bújtatja. Apró lábára pedig egy igen régi és kopott bakancsot húz.

Jellem:

Az arcát elcsúfitó sebb miatt ,sokan bántották, ezért eléggé bizalmatlan lett az idegenekkel. Gyakran forró fejű és meggondolatlan amikor kihúzzák nála a gyúfát. Olyankor apró termetét hatalmas szájával kompenzálja.

Előtörténet:

Yilena egy kis faluban született. Az anyját meghalt születésekor amibe az apja bele roppant. Így a lányát gyakran bántotta. Egyik nap a lány apja elhatározta,hogy harcolni tanítja a gyermekét ,de mivel a Yilena még elég kicsi volt , a tanítás kudarcba fulladt , amin a lány apja igen csak felmérgesítette magát és szörnyű csapást mért a gyermek arcára, aki ezután elveszítette bal szeme látását. Az esett után a faluban megvetették a férfit tette miatt,de sajnos a lányt is amiért ilyen csúf megjelenéssel járt kellt közöttük. Yilena ezek után keményen edzeni kezdett,hogy megtudja védeni magát,de bizalmatlan lett másokkal és kerülte a tömeget.

Egyéb információk:

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.