Zeline Heartma
Nem: Nő 
Faj: Ember/Főnix
Azonosító: #312

Kinézet:

Zeline teljesen különbözik a családtagjaitól. Míg az édesanyjának és a húgának barna az apjának fekete haja van addig ő egyenes vörös hajjal rendelkezik. Még a szemeik színe sem hasonlít a húga az apjuk zöld szemét örökölte az anyuké pedig olvadó csokoládéhoz hasonlít. Teljesen más mint Zeline különleges sárgás barna szemei amikben rengeteg bölcsesség és határozottság lakozik. Nem túl magas még az emberek között is alacsonynak számít a 160 centijével.

Jellem:

Mindent megtenne a családjáért hiszen nincs más neki csak is ők ebből adódoan családcentrikus és nagyon gyengéd főleg a gyengébbekkel szemben. Saját magát képezte minden téren, saját magától kezdett el olvasni, számolni és gyógynövényekből gyógyszert készíteni. Megtanulta hol lehet mit beszerezni és mivel nem igen volt pénzük így igazán jól megtanult lopni is hiába nem volt ínyére a dolog,de vagy ez vagy a halál. Megtanult vadászni és alkudozni a piacon. Emellett otthon takarított, főzött és tanítgatja a húgát és gondozza az apját. Igen kiváncsi természetű ami sokszor bajba sodorta már,de ha igen határozott személyiség. Nagyra tarja az őszinteséget és a tudást.

Előtörténet:

Zeline Heartma egy ember lány,nehéz sorssal. Beteg apjával és a 12 éves kishúgával él a várostól messze eső,eldugott házikóban. Ő gondolkodik mind hármojukról amióta csak az eszét tudja, már kilenc éves korában fel kellett nőnie mikor rejtélyes körülmények között az édesanyja életét vesztette az apját pedig nyomoréká tette.... Késő este volt a kishúgát, Minát már régen lefektették aludni igazából már neki is aludni kellett volna,de valahogy aznap éjjel nem jött álom a szemére főleg,hogy hallotta a szüleit veszekedni, Zeline mindig is kíváncsi természetű volt így ezt se hagyhata annyiban úrá lett rajta a kíváncsiság így lassan kiszállt az ágyból és a lépcső tetején hallgatozott mikor valaki vagyis inkább valami (hiszen egy ember sose tenne ilyesmit), betörte az ajtót. Megretentve állt a lépcső tetején miközben hallotta a dulakodást lentről,mikor kis bátorságot merített lejjebb merészkedett hogy lássa mi történik, nem sokat látott,de a gyér fényben egy hatalmas alakot pillantott meg mellette pedig az édesanya holttestét.Fölötte az apja áldáz tekintettel nézett majd neki rontott a szörnynek aki hátba vágta majd levágta a jobb lábát.A kislány próbált nem felsíkitani nehogy észre vegye az a valami így csöndbe felment majd kivette a rácsoságyból az alvó kishúgát majd bebújt egy szekrénybe vele és várta hogy vége legyen....hogy felébredjen ebből a rémálomból. Azóta is ő gondoskodik a családjáról. Minának anyja helyett anyja lett. Zeline magába temette a múltat,de a kíváncsiság ott motoszkált benne csak azért nem indult a dolog után mert akkor egyedül kéne hagyni a húgát és az apját és valami azt súgja neki,hogy ha elindulna akkor olyasmit találna amit nem biztos hogy tudni akar. Sokszor érezte,hogy ő kívülálló ebben a családban, hiszen senkire sem hasonlít. Egyik nap a piacról jött haza mikor észre vette,hogy nyitva van a romos kunyhó ajtaja,ez egy olyan szabály volt amit sosem szegtek meg, mindig be kellett zárni ha kint voltak ha bent. Zeline berontott a házba akkor látta hogy egy szárnyas árny megragadja a kishúgát majd kiúgrik az ablakon majd elrepül vele. Először nem volt benne biztos,hogy jól látja a dolgokat,de mikor realizálja a dolgokat kifut a házból majd eszevett tempóban kezd el futni. Természetesen nem érte utol így vissza rohant a házba össze pakolt majd írt az apjának egy levelet hogy mit hol talál,készített néhány ételt,hogy az apja meg legyen nélküle majd fogta a holmiját és az erdő felé indult azon túl sosem járt,de az a lény arra vitte a húgát. Mindenképpen vissza szerzi a húgát, kerüljön bármibe is. Nem érdekli mit kell érte feláldoznia.... Bárhol össze lehet futni az eltökélt szépséggel ahogy kétségbeesetten keresi a kishúgát.

Egyéb információk:

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.