Meriel
Nem: Nő 
Faj: Elf
Azonosító: #302

Kinézet:

Aurora alacsony, hófehér bőrű, szőke hajú lány - nem lehet eldönteni, hogy 18 vagy 38 éves, bájos arca nyitottságot sugároz. De kék szemében cserfesség, csintalanság bújik meg. Feszes bőrnadrág, fehér lenvászon ing a ruhája, és mindig nála van egy díszes tőr és egy inda-mintás medál.

Jellem:

Kedves alaptermészete játékossággal és kíváncsisággal egészül ki. Alapvetően konfliktuskerülő, szívesen van a természetben, jól megérti magát medvékkel, lovakkal, kutyákkal, madarakkal. Ért a gyógynövényekhez. Szívesen meghallgat másokat, magáról nehezen beszél.

Előtörténet:

Auróra az északi erdőkben nőtt fel, kemény időjárási körülményeknek kitéve vált szívóssá. Az öregektől megtanult nyomot olvasni, gyógynövényeket főzni, az állatokkal bánni és bizony saját magát megvédeni is - mozgása gyors, szinte tánc-szerű. Szereti a zenét, énekléssel kapcsolódik a környezetéhez és valamennyire befolyásolni is tudja vele a körülötte lévőket. Az utóbbi egy évben érezte, nincs maradása, körül kell nézzen a nagyvilágban. A nyakában lógó medált a közösség rejtélyes varázslónőjétől kapta, hogy megvédje őt útja során, tőrjét pedig maga faragta egy csodálatos ércből.

Egyéb információk:

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.