Lilith Menathis
[Hervasztó Liliom]
Nem: Nő 
Faj: elf
Azonosító: #241

Kinézet:

Alacsony teremtés a fajtársaihoz képest, de ez nem okoz neki gondot, főképp, hogy így gyorsabb és észrevehetetlenebb is tud lenni. Egyenes tejfölszőke haja van, ami a háta közepéig ér, bőre hófehér, selymes, szemei pedig kéken tündökölnek. Ruházata egészen egyedi, a világos színeket részesíti előnyben főként a zöld, a fehér és a barna színt. Szeret csinosan öltözködni, ami megmutatja a nőiességét, viszont olyan darabokat hord, amiben könnyedén tud mozogni. Első ránézésre, egy bűbájos nemesi származású kisasszony mivoltját adja vissza, de a jelleme teljesen más. Arcán díszeleg egy sebhely egy rosszul sikerült mágia használat következményeképp, de még ennek ellenére is csodálatos szépségnek örvend. A faji sajátosságai látszanak rajta, főleg a hegyes fülei árulják el, hogy ő nem az emberek közé tartozik. Amikor a benne élő démon veszi át az irányítást, akkor szem fehérje feketévé, írisze pedig vörössé válik.

Jellem:

Szeszélyes teremtés, a hangulatától függ leginkább, hogy mikor milyen. Alapjáraton elég pimasz és vakmerő személyiség, ami miatt gyakran keveredik galibába. Mindenről megvan a maga véleménye és ezt másokkal ellentétbe szereti is hangoztatni. Nem riad meg semmitől, ha valamit a fejébe vesz, azt így vagy úgy de véghez is viszi. Más nőkkel ellentétben, nem kényeskedik és nem nyafog, szembenéz bármivel ami az útjába kerül. Elég makacs tud lenni, mindenáron ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Ha kell ki tud vetkőzni magából és előad bármilyen szerepet, ha az a hasznára válik. Démoni mivoltakor kegyetlen, hűvös és érzéketlen lesz, csak arra fókuszál, hogy elpusztítsa azt, ami ártott a gazda testének.

Előtörténet:

Szülőhazája a távoli Revanmour, ami teljes mértékben elfek lakta terület. Itt született, itt tanult meg mindent, amit tudnia kell a világról. Mágusnövendék volt, és az egyik elf mester tanította már egész kis korától kezdve. Nem olyan volt mint a többiek, szeretett a maga feje után menni, így hozzányúlt olyan dolgokhoz(sötét mágiákhoz), amikhez nem kellett volna. Szövetséget kötött egy démonnal aki megszállta a testét és felakarta emészteni a lelkét, de a szeráfi paktum segítségével a lány és a démon lelke eggyé vált. Így a lény ha akarja ha nem, ha Lilith élete veszélybe kerül akkor védelmére kel a lánynak. Ez már több mint elég volt ahhoz, hogy a fajtársai féljenek tőle és gyűlöljék érte. Száműzték őt onnan és soha nem térhet többé vissza, különben halállal lakol. Azóta már eltelt egy jó néhány év és a maga ura, megtanult túlélni és alkalmazkodni az emberek világában.

Egyéb információk:

Elf, azon belül is a Pagony elfek, más néven Dailish-ek családjába tartozik. Erről a fajról azt érdemes tudni, hogy rejtve élnek az emberek elől, lakhelyük a sűrű erdők mélye. Vándorló életmódjuk lévén, gyakran váltanak tartózkodási helyet, ezzel is védve magukat. Leginkább az íjászathoz és a varázslatokhoz értenek, ezen belül is előszeretettel használnak természeti mágiát. Különlegessége még ennek a fajnak, hogy nem öregednek és jóvalta hosszabb életet élnek, mint egy átlag ember. Lilith mágia gyakorló, igaz még nem űzi mester fokon és van mit tanulnia. Legfőképpen természeti mágiákat szokott használni. Ez magába foglalja a természeti elemek irányítását mint; tűz,víz,föld,levegő. Ért még a gyógynövényekhez és tud belőlük elixírt készíteni, illetve képes gyógyítani kisebb és közepes sérüléseket. Hozzányúlt már a vérmágiához is, ami nem a legveszélytelenebb, sőt...Szóval ebbe is belevetve magát serényen tanulmányozza és gyakorolja, több-kevesebb sikerrel. Mivel a szerződésnek hála egy démon él benne, aki eggyé vált a lelkével, így kritikus, életveszélyes helyzetekben átveszi az irányítást a teste és olykor a tudata felett is. Ha a démon kerül a felszínre, akkor a sérülései nagyon hamar regenerálódnak, gyorsabb lesz és ereje megduplázódik.Gyenge pontok: Ha a saját varázslatát visszaverik rá. Illetve ha túl hosszú ideig, erőteljesen vérmágiát használ, mivel az az életerejéből és a lelkéből táplálkozik, így akkor nagyon le tud gyengülni. Na meg a mágia fojtó eszközök sem a barátai, ha valaki lebilincseli egy ilyennel, akkor a legsebezhetőbb. Hébe-hóba szokott fejvadászkodni és megrendelésre elixíreket készíteni.

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.