Theod Kyvan
Nem: Férfi 
Faj: ember
Azonosító: #201

Kinézet:

190cm magas, erős kiállással rendelkező férfi. Huszonhatodik életévében jár. Arcát több kisebb, és egy nagyobb vágás ékesíti, melyet korábbi összetűzései során szerzett. Fekete kócos hajjal, és hozzá illő szakállal rendelkezik. Ruházata csupán egy kopott, fehér ingből, fekete nadrágból és csizmából áll.

Jellem:

"Élni értelmetlen, szóval legalább élvezzük ki!" Jelmondata elég pontosan jellemzi. Nem törődöm, hanyag stílussal ruházta fel a sors, és csupán egyetlen valaki foglalkoztatja, saját maga. Ha érdekli valami, akkor azt megszerzi, kerüljön bármibe. Két legjobb barátja van, az alkohol és a szerencsejáték.

Előtörténet:

Szegény parasztcsalád gyermeke. Már fiatalkorában napszámosnak osztották be egy gazdag földesúr birtokán, hol mint egy állat bántak vele. Az egész napos munka során fizikailag megedződött, és nemsokkal miután betöltötte a huszadik életévét úgy döntött, hogy nem tűri tovább az alávaló életmódot, és kitör a rabigából. Egyik este betört a földesúr birtokára, és annak szeme láttára végezte ki egész családját, majd kínzás után a dagadt disznaját is. A házból lopott vagyont gyorsan elverte nőkre és italra, így most egyszerű léhűtőként múlatja az életet napról-napra, nem törődve azzal, hogy mi lesz holnap.

Egyéb információk:

Tapasztalt ökölharcos, közelharcban szinte verhetetlen.

Bónusz tárgyak és felszerelések:
  Mik ezek, és hogyan tehetsz szert rájuk?
A jutalomtárgyakat a mesélő karakterek osztják ki egy-egy kaland végén, ha úgy ítélik meg, hogy a játékosok ügyesen oldották meg a rájuk váró nehézségeket, rejtélyeket, vagy logikai fejtörőket. Természetesen nem minden mesélő oszt jutalmat a kalandja végén (erről tájékozódhatsz a mesélő adatlapján is), és nem is kötelező tárgyakkal jutalmazni a kalandorokat.

Amennyiben a mesélő úgy ítéli meg, hogy jutalomban részesülsz, beküldi a tárgyat és annak leírását, az pedig bekerül a karakterlapod „Bónusz tárgyak és felszerelések” részébe, így számodra is láthatóvá válik, mivel is rendelkezel pontosan.

A tárgyak használata és eldobása
A jutalomtárgyaknál nincs megkötve a mesélő keze: az ő fantáziájára van bízva, hogy miféle tárgyat kapsz, és az meddig használható. Arra viszont szigorúan megkérünk, hogyha egy tárgyat kijátszottál és mondjuk egyszer használatos volt (pl. egy láthatatlanná tévő varázsital), azt töröld a karakterlapodról.