~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0


Találkozások csarnoka

1. Találkozó

Igazán családiasra sikerült az oldal legelső találkozója, de annál jobb hangulat uralkodott :) Finom italok mellett beszélgettünk, társasoztunk, és hatalmasakat nevettünk a játékok közben, hajnalba nyúlóan.
Kiderült többek között, hogy:
- a Bangben mindig a sheriffnek a legrosszabb, de akit a barátodnak hittél, még az is lelőhet bármikor
- a Trónok harca gigászi társasjátéka már az összerakásnál kifog rajtunk
- hogy a Catan telepeseiben könnyedén válhatsz búzamonopol tulajdonossá, de annál nehezebb lesz túladnod rajta
- a robbanó cicák mindenki kedvence lett, és a cicabolondok olvadozhatnak a grafikákon
- hogy 7 óra sem elég arra, hogy kijátsszuk magunkat :D
- és hogy egy remek csapatot alkotunk, és nekünk vannak a legjobb játékosaink! :)
Köszönjük szépen, hogy ott voltatok, nem ez volt az utolsó alkalom!...;) A csoportkép legközelebb pedig nem marad el :)

2. Találkozó

Október 21-én megrendezésre került az oldal második találkozója: szám szerint heten (mint a gonoszok :P) sikerült összegyűlnünk, hogy ismét egy felejthetetlen (hajnalba nyúló) délutánt töltsünk együtt. A székhelyünk ezúttal a Game Up Pub lett, ahol nagyon kedves kiszolgálásban, finom ételekben-italokban és társasokban sem volt hiány. A hangulat szó szerint fergeteges volt (valószínűleg mi lehettünk a leghangosabban nevető asztaltársaság aznap :D), kis csapatunk pedig újfent remekül összehangolódott. Ismét játszottunk Banget, Robbanó cicákat, és végre jól hátbadöfhettük egymást némi kincsért a Munchkinban. A délután-este jelszavai a "segítek egy kincsért" és a "császkáló plutóniumsárkány" lettek, szerintem...Mikor ismétlünk?

(A találkozó résztvevői: Anabell és Aurora user az oldal adminképviseleteként, az oszlopos tagjaink közül Athelard és Wines user, új "husiként" pedig Gordye, Taz'ari és Nesta csatlakozott hozzánk. Mindenkinek köszönjük a részvételt! :) )