~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0


A kikötőnegyed

A székváros –és talán az ország- igazi szíve és veleje. A birodalmat mozgató pénz legfőbb forrása és elnyelője a városrész, hol minden pillanatban becsületes és törvénytelen üzletek ezrei köttetnek, a legkülönbözőbb érdekeltségű körök, s egyének közt. Védett öblében az év bármely szakában árbocerdő ringatózik, a dokkok és mólók végeláthatatlan rengetegén folyton színes embertömeg kavarog, kik a kontinens minden szegletéből szerencséjük nyomában érkeztek ide. Ideges kereskedők, mogorva vámtisztek, mocskosszájú rakodók, mosdatlan tengerészek és lapos pillantású haszonlesők a megszokott figurái e helynek, de bízvást állítható, hogy a legkülönb rendű és rangú személyek megfordulnak a nyüzsgő forgatagban.

profile picture Aren Nysard
Titulus:
A rum legjobb barátja
Hozzászólások száma:
1
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:17:45Aren Nysard
2017-12-22 20:16
[A láda titka]


... A férfiak és az ő átkozott büszkeségük...

Egyértelműen dühös, ahogy karba tett kézzel áll a távolba révedő nő mögött. Nem elég, hogy felbukkan a semmiből ez a nyikhaj hókuszpók, de még utasításokat is ad arra vonatkozóan, hogy mit csináljon a saját hajóján. A SAJÁT HA-JÓ-JÁN. Kedve lenne azonnal megkérni Anabellt, hogy inkább felejtsék el a szigetet a pokolba, mintsem hogy a saját büszkeségét nyeldekelve folyamodjon segítségért egy ilyenhez. A legénység kérdő pillantásokat vet rá, de mindannyiszor csak megrázza a fejét, s hogy a másik hátrafordul, megpróbálja eltüntetni arcvonásairól a méreg maradványait, és közömbösséget csalni a helyére. Válaszként valamit morog egy "messziről jött ember"-ről, s felhorkan annak említésére, hogy mire képes a mágus.

- Elég tágasak ahhoz, hogy mindenféle átkozott szélhámos megforduljon bennük. Legalább annyi vigasztal, hogy nem tud meglépni a ládával. - felel igencsak szűkszavúan.

- Így viszont most már kénytelenek vagyunk belevonni a nyavalyás sziget-ügybe, ha akarjuk ha nem, mert szívességként cserébe valószínűleg ezt fogja kérni tőlünk, az átkozott pokolba. Nem elég a nyavalyás kapitányod, még ez is... Remélem legalább tényleg ki tudja nyitni, ha már a szája ekkora!


  A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő! A rumban van az erő!A rumban
profile picture Anabell Monnro Field
Titulus:
A vörös bestia
Hozzászólások száma:
12
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:09:17Anabell Monnro Field
2017-12-15 15:46
[ A láda titka ]

A csípős hideg az arcába csapja a sós levegőt amitől megborzong. Tekintete hol távolba réved hol a legénységet számolgatja és közben hallgatja az árbocot is tépkedő szelet. Olykor hallani vél néhány szófoszlányt odalentről a kajütből és tudja , hogy eközben Aren őt figyeli, érzi a hátán szemeit így lassan megfordul és félre billent fejét.

- Tessék! Kérdezd meg, de ha az érdekel honnan ismerem a jelenleg segítő mágust akkor csak annyit mondhatok a kúria falai elég tágasak. Nem tudom sikerül e neki kinyitni a ládát, de ha át tud egy fél világot teleportálni csak megbirkózik ezzel -


Biztatja a kalózt ezzel egy időben magát is, hogy sikerrel fognak járni. Egész este különösen rossz érzés fogta el és ez nem csillapodott. Nem érti honnan jön ez , valahol belülről fakadó félelem és aggódás egyvelege ez.

-------------------------------------

A láda indás tekervényei a varázslatra haloványan kezdnek el pislákolni a több évtizedes kosz és por alól és amire végez Yannael a varázslatával alig látható perem keletkezik a ládika közepénél mintegy megadva magát a hegyesfülü varázslatának.
Ha megérintené a mágus a ládát melegséget érezhet rajta és a korábban érzett súlya csökkent. Valami elromlott?

  Ha rövid az élet, toldd meg egy ballépéssel!