~ Anwarion Szerepjáték ~Kalandhírek

Nincs idő tovább a csevejre, cselekedni kell!
A beszéd után jöjjön a kaland! A kúria és a környéke topicban keresd a játékot.
2018-06-01 21:58:14
Jöjj hát kalandor ki esküdet tetted Lord Isenaar oldalán

Újabb plakát függeszkedik a korábbi helyén ,melynek minden szava reménytől ittasan íródott. Ezen szavak intéztetik a Kalandkrónikákban a bátor kalandorok csapatához, mely megütközik a sötétség erejével.
2018-04-06 17:31:00
Bátor kalandor kerestetik Tóbiás mester felkutatására!
Lord Iseenar egy papiroson az alábbi felhívást függesztette ki a közös helyiségben (részlet): (...) "Harcostársakat keresek, ki mind segítenének felkutatni valamely Tóbiás mestert aki a jövendölés szerint valahol a folyóközben a rengeteg mélyén, a világtól távol rejtőzik, és rejtekét élő fákból álló erőd oltalmazza. Az ő tudása szolgálhat csak útmutatásul a további teendők megismeréséhez és megcselekvéséhez (...) További részleteket a Kalandkrónikák c. topicban találtok.

A kalandra feliratkoztak:
Aurora D'Lange
Vadtölgyi Alluin
Anabell Monnro Field
Innon Zul
An'h Miran'h
2018-03-27 09:10:36
Mozog a padló a léptek nyomán... Vigyázz! Amerre igyekszel lábad alatt újabb szürke szőnyeg hever el...

Vigyázz, ha patkányt látsz! Már a kúria falai sem tartják kívül őket... Az a hír járja, hogy egy új, agresszív (értsd: harapósabb) faj járja a falvakat, amely gyorsan szaporodik, és nem kizárt, hogy valamiféle járványt is terjeszt.

Újabb hírek: Lord Isenaart megtámadta egy csapatnyi patkány a minap: egy sikeresen meg is harapta, melynek következtében hallucinációt, magas lázat és félrebeszélést tapasztalt.
2018-03-22 23:03:00