~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0Kalandhírek

2018-12-29 12:08:09
Vörös hold a javából!


Az Ősöreg kúria falai sem nyújtanak menedéket a birodalmat körbevevő pokoli energiák ellen - sőt mi több, ezen falak magasztos emlékei erősebbé teszik e földhalmazon elhunyt holtjai erejét. A jól ismert romok körül az ősi erdő mocsaras ingoványokat rejtve ejti rabul az óvatlan járókelőket, ámbár a kitaposott út sem veszélytelen. A fák tövében tökök rémisztőre vájt arcai vezetik az úttalan utazót s rémisztik el az idegen gyáva szellemeket…ámde mi lesz a bátorodott, háborodott lelkekkel? Senki sem tudja?
Minden léleknek, ki a falaknak oltalmát keresi a fák lombjaiban és a bokrok lassan fonnyadó levelei között fénylő szentjánosbogarak és tündérek mutatják az utat a mocsaras földúton egészen a vízfüggönyig, ami elhomályosítja a kúria sziluettjét is. Jobban megnézve, örökös esőfelhő torzítja az eget, s ezzel érthetővé válik a mindent beszippantó földrengeteg is. A falusiak szerint a kúria és környéke elátkozott – főként igaz ez a Vörös Hold hónap utolsó napjaira, olyankor a föld is megnyílik.
2018-10-02 21:13:02
Nincs idő tovább a csevejre, cselekedni kell!
A beszéd után jöjjön a kaland! A kúria és a környéke topicban keresd a játékot.
2018-06-01 21:58:14
Jöjj hát kalandor ki esküdet tetted Lord Isenaar oldalán

Újabb plakát függeszkedik a korábbi helyén ,melynek minden szava reménytől ittasan íródott. Ezen szavak intéztetik a Kalandkrónikákban a bátor kalandorok csapatához, mely megütközik a sötétség erejével.
2018-04-06 17:31:00
Bátor kalandor kerestetik Tóbiás mester felkutatására!
Lord Iseenar egy papiroson az alábbi felhívást függesztette ki a közös helyiségben (részlet): (...) "Harcostársakat keresek, ki mind segítenének felkutatni valamely Tóbiás mestert aki a jövendölés szerint valahol a folyóközben a rengeteg mélyén, a világtól távol rejtőzik, és rejtekét élő fákból álló erőd oltalmazza. Az ő tudása szolgálhat csak útmutatásul a további teendők megismeréséhez és megcselekvéséhez (...) További részleteket a Kalandkrónikák c. topicban találtok.

A kalandra feliratkoztak:
Aurora D'Lange
Vadtölgyi Alluin
Anabell Monnro Field
Innon Zul
An'h Miran'h
2018-03-27 09:10:36
Mozog a padló a léptek nyomán... Vigyázz! Amerre igyekszel lábad alatt újabb szürke szőnyeg hever el...

Vigyázz, ha patkányt látsz! Már a kúria falai sem tartják kívül őket... Az a hír járja, hogy egy új, agresszív (értsd: harapósabb) faj járja a falvakat, amely gyorsan szaporodik, és nem kizárt, hogy valamiféle járványt is terjeszt.

Újabb hírek: Lord Isenaart megtámadta egy csapatnyi patkány a minap: egy sikeresen meg is harapta, melynek következtében hallucinációt, magas lázat és félrebeszélést tapasztalt.
2018-03-22 23:03:00