~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0


Fórum szabályzata

A fórumon lévő hozzászólásaid maximum 10.000 karakterből állhatnak. Ne félj hát mondandódat bő lére ereszteni a fórumos kalandoknál, itt nincs helye 1-2 mondatos hozzászóláskonak ;) (kivéve az offtopicokban). Figyelj oda a helyesírásra, és a real time felületről ismert netikett betartására!

1.0 A karakterek játéktéren való kommunikációja

A karakterek cselekedeteit és beszédét mindig jelen időben, E/3 módban fogalmazzuk meg.

1.1 A fórumos játéktéren az alábbi jelölések vannak érvényben

- Ez jelzi a karakter beszédét, tehát amit kimond. Pl: " - Jó uram, YX volnék. *felel magabiztosan. *
~ ~ : Ez jelzi a karakter azon gondolatait, amit nem oszt meg másokkal. Pl: " ~ Micsoda felvágós ficsúr... ~ * sóhajt egyet magában, de ezt a világért sem közölné a másikkal. *
* * : Ez jelzi a karakter cselekedeit, ahogy már fentebb is láthattad. Pl. " Már megint esik. *enged el egy sóhajt, majd a fejébe húzza csuklyáját*
[ ]: Ha a választott helyszínen kívűl indult a játék , érdemes jelezned, hogy a többiek tudják ezt. Adj címet neki , ha több játék zajlik egyszerre az adott helyszínen meg lehessen különböztetni őket. Pl: Az erdő [ A vízesésnél ]

2.0 Fórum OOC topic használata

A beszélgetések során légy tekintettel a másikra, ne sértegesd, ne káromkodj, lehetőség szerint próbáld kerülni a konfliktust!
Csevegő - Beszélgető sarok azoknak, akik megszeretnének osztani OOC élményeket, mint játékos. Legyen az kedvenc könyv , film vagy egy ideillő zene esetleg , vagy csak egy random téma amiről beszélgetnél.
Hibajelzés - Az oldalon észrevett problémák helye.Legyen az RT vagy fórumos észrevétel.
Panaszkönyv - Ha nem tudsz megegyezni játékostársaddal, vagy bármilyen más problémád van, ide írj. (A nem ide illõ témákat áthelyezzük vagy töröljük)

2.1 A Reklámok

Reklám után érdeklődni lehet a posta@anwarion.hu címen.


3.0 Hozzászólás formázása

A real time felülettől eltérően itt megengedett az ismert fórumos BB code-ok használata. Figyelem! A fórumon jelenleg alkalmazható kódok a következők : " Aláhúzott " , " Félkövér " és a " Dőlt " .További formázási stílus használata Tilos!

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod a szabályokat!