~ Anwarion Szerepjáték ~


Csevegő

Beszélgető sarok azoknak, akik megszeretnének osztani OOC élményeket, mint játékos. Legyen az kedvenc könyv , film vagy egy ideillő zene esetleg , vagy csak egy random téma amiről beszélgetnél. A beszélgetések során légy tekintettel a másikra, ne sértegesd, ne káromkodj!

profile picture Aurora D'Lange

Hozzászólások száma:
4
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:07:43


Aurora D'Lange
2017-12-18 16:05
Én szívesen mennék kalandolni, de nekem is van pár temetetlen, elvarratlan kalandszálam és a nyakamon egy államvizsgám, többek között ez is az oka a mostani keveset vagyoknak ( :(((( ) , így én ilyenekbe csak januárban fogok tudni visszatérni majd, ha addig tudjuk esetleg halasztani - persze ha lenne, aki becsatlakozna, miattam ne várjatok addig. :)

 
profile picture Anabell Monnro Field
Titulus:
A vörös bestia
Hozzászólások száma:
10
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:09:17


Anabell Monnro Field
2017-12-18 15:49
Üdv !

Róka elvtárs. Amint lesz egy picit több időm a topic létre fog jönni, ez valóban lemaradt a nagy fennforgásban :)
Mindenki láthatja: egy kezdetleges verzió üzemel , nevezhetjük tesztverziónak is ha úgy tetszik és sajnos az ünnepek miatt el vagyok havazva , így azonnal nem tudok nekiesni a bővítésnek.
Az észrevételeket pedig írogatom szorgosan és hálásak vagyunk, hogy a vélemények előkerülnek , mégpedig azért mert látjuk mi az ami nektek élvezetesebbé, egyszerűbbé tenné a fórum kezelését és használatát. :)

Nesta bátyó az új hozzászólásokat a fő oldalon látod ( jobb oldalt "Fórum utolsó
hozzászólásai" alatt ) Az utolsó 3 hozzászólást mutatja mindig , pontosítva hova került új iromány. (Helyszín -- Ki írta --- Dátum )

Kellemes napot :)

UI: A kalandban jelenleg nem fogok tudni részt venni, van pár szálam amit viszek és idő hiányban szenvedek. Ne haragudj, de biztos akad pár merész kalandor itt akit érdekelne :)

  Ha rövid az élet, toldd meg egy ballépéssel
profile picture Nesta Torrine
Titulus:
"Rowon Kapitánya"
Hozzászólások száma:
3
Regisztráció ideje:
2017-08-15 21:12:43


Nesta Torrine
2017-12-17 10:21
Egy "Kalandra toborzó" OFF-topic lehet, hogy tényleg jól jönne. Ami még szerintem hasznos lenne, ha a topicoknál jelezné, hogy melyikbe mikor érkezett friss hozzászólás, ezzel akár előre is ugorhatna az adott topic, vagy nem tudom. (Az előbb telefonon néztem, ott pl. megnyitottnak, olvasottnak mutatta ezt a topicot, pedig volt benne új hozzászólás. Persze ez lehet, hogy a telefonom varázslata :D). A lényeg, hogy szerintem segítené kicsit az áttekintést. Köszönöm a válaszokat!

 
profile picture Anabell Monnro Field
Titulus:
A vörös bestia
Hozzászólások száma:
10
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:09:17


Anabell Monnro Field
2017-12-16 15:20
Nestának :)

1. Jól vetted észre, egyelőre nincsen szerkesztési lehetőség. Ha megírtátok a reagot, bizony - bizony ebben a fejlesztési változatban nincs lehetőség belenyúlni. Következő project része :)
2. A megvastagodó betűkről már sikerült tudomást szerezni, az oka ismert és amint lesz időm megoldódik ez az apróság . Köszi a jelzést azért :)
3. Eredetileg úgy lett tervezve, hogy visszaléptet a fő topicba. Persze csak nézőpont kérdése hiba -e. Gondolkodunk rajta , hogy ez megváltozzon.

És nem utolsó sorban örülünk, ha tetszik! :)
Természetesen a kritika -bármilyen is- építő jellegű számunkra ami pedig fontos. ;)

  Ha rövid az élet, toldd meg egy ballépéssel
profile picture Nesta Torrine
Titulus:
"Rowon Kapitánya"
Hozzászólások száma:
3
Regisztráció ideje:
2017-08-15 21:12:43


Nesta Torrine
2017-12-16 06:35
Észrevételezhetek is ? :)

- Lehet, hogy csak én nem leltem meg, de nem lehet szerkeszteni a hozzászólást. Erre esetleg lehetne lehetőséget biztosítani (ha jelenleg nincsen). Akár időkorlátos is lehet, hogy - mittomén - öt percen belül van lehetőség módosításra.
- Amikor belépek a fórum felületére jobb oldalon a hozzászólások, és a frissen regisztráltak nevei félkövérré alakulnak. Ez egyáltalán nem zavaró, és az is lehet, hogy csak én látom így, tényleg csak észrevétel.
- Ha elküldtem egy üzenetet, kiléptet a fő topicba a rendszer. Ha így terveztétek akkor okés, ha nem, akkor észrevételeztem :D