~ Anwarion Szerepjáték ~


Csevegő

Beszélgető sarok azoknak, akik megszeretnének osztani OOC élményeket, mint játékos. Legyen az kedvenc könyv , film vagy egy ideillő zene esetleg , vagy csak egy random téma amiről beszélgetnél. A beszélgetések során légy tekintettel a másikra, ne sértegesd, ne káromkodj!

profile picture Aurora D'Lange

Hozzászólások száma:
2
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:07:43


Aurora D'Lange
2017-12-18 16:05
Én szívesen mennék kalandolni, de nekem is van pár temetetlen, elvarratlan kalandszálam és a nyakamon egy államvizsgám, többek között ez is az oka a mostani keveset vagyoknak ( :(((( ) , így én ilyenekbe csak januárban fogok tudni visszatérni majd, ha addig tudjuk esetleg halasztani - persze ha lenne, aki becsatlakozna, miattam ne várjatok addig. :)
profile picture Anabell Monnro Field
Titulus:
Vörös bestia
Hozzászólások száma:
5
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:09:17


Anabell Monnro Field
2017-12-18 15:49
Üdv !

Róka elvtárs. Amint lesz egy picit több időm a topic létre fog jönni, ez valóban lemaradt a nagy fennforgásban :)
Mindenki láthatja: egy kezdetleges verzió üzemel , nevezhetjük tesztverziónak is ha úgy tetszik és sajnos az ünnepek miatt el vagyok havazva , így azonnal nem tudok nekiesni a bővítésnek.
Az észrevételeket pedig írogatom szorgosan és hálásak vagyunk, hogy a vélemények előkerülnek , mégpedig azért mert látjuk mi az ami nektek élvezetesebbé, egyszerűbbé tenné a fórum kezelését és használatát. :)

Nesta bátyó az új hozzászólásokat a fő oldalon látod ( jobb oldalt "Fórum utolsó
hozzászólásai" alatt ) Az utolsó 3 hozzászólást mutatja mindig , pontosítva hova került új iromány. (Helyszín -- Ki írta --- Dátum )

Kellemes napot :)

UI: A kalandban jelenleg nem fogok tudni részt venni, van pár szálam amit viszek és idő hiányban szenvedek. Ne haragudj, de biztos akad pár merész kalandor itt akit érdekelne :)
profile picture Nesta Torrine
Titulus:
"Rowon Kapitánya"
Hozzászólások száma:
3
Regisztráció ideje:
2017-08-15 21:12:43


Nesta Torrine
2017-12-17 10:21
Egy "Kalandra toborzó" OFF-topic lehet, hogy tényleg jól jönne. Ami még szerintem hasznos lenne, ha a topicoknál jelezné, hogy melyikbe mikor érkezett friss hozzászólás, ezzel akár előre is ugorhatna az adott topic, vagy nem tudom. (Az előbb telefonon néztem, ott pl. megnyitottnak, olvasottnak mutatta ezt a topicot, pedig volt benne új hozzászólás. Persze ez lehet, hogy a telefonom varázslata :D). A lényeg, hogy szerintem segítené kicsit az áttekintést. Köszönöm a válaszokat!
profile picture Brondolf Y'Teghy
Titulus:
Vén Róka
Hozzászólások száma:
1
Regisztráció ideje:
2017-12-16 00:14:40


Brondolf Y'Teghy
2017-12-16 21:31
Sziasztok,

Nem tudom, hogy ez a legjobb topik rá vagy sem. Kezdő mesélőként szeretnék vegyes kalandot hírdetni max. 4 főnek. Szeretném ha (kicsit Trónok harcás mintára) a dolognak tétje is volna, tehát ha meggondolatlanságot csinál a karakter, akkor fizesse meg az árát (ez nem karakter halált jelent, van annál rosszabb büntetés is). Két naponta történne a mesélés (A +/- 1 nap változás jogát minden esetben fenntartom, bármi közbejöhet) attól függetlenül, hogy valaki írt-e már reagot vagy sem. (Mint a Telltale játékokban, ahol ha nem választunk opciót letelik az idő és megy tovább minden.) Így magától értődik, hogy a sorrend nem kötött, hanem szabad, nem kell a másikra várni.

A kaland címe: "Fehér villanás?"

A technikai részleteken túl azt kell még tudni rólam, hogy igyekszem a letisztultságra, az egyszerűségre törekedni.

Kérdés: Lehet kérni új topik nyitását vagy érjem be azzal ami van?

Brondolf

profile picture Anabell Monnro Field
Titulus:
Vörös bestia
Hozzászólások száma:
5
Regisztráció ideje:
2016-09-08 17:09:17


Anabell Monnro Field
2017-12-16 15:20
Nestának :)

1. Jól vetted észre, egyelőre nincsen szerkesztési lehetőség. Ha megírtátok a reagot, bizony - bizony ebben a fejlesztési változatban nincs lehetőség belenyúlni. Következő project része :)
2. A megvastagodó betűkről már sikerült tudomást szerezni, az oka ismert és amint lesz időm megoldódik ez az apróság . Köszi a jelzést azért :)
3. Eredetileg úgy lett tervezve, hogy visszaléptet a fő topicba. Persze csak nézőpont kérdése hiba -e. Gondolkodunk rajta , hogy ez megváltozzon.

És nem utolsó sorban örülünk, ha tetszik! :)
Természetesen a kritika -bármilyen is- építő jellegű számunkra ami pedig fontos. ;)