Gordye Hurt
(Az Égi démonvadász)
Nem: Férfi
Faj: Ember, angyali erővel
Azonosító: #73

Kinézet:

Egy körülbelül 40 tavasz megélt szamurájt látsz magad elött. Kicsit magasabb az átlag Nikarainál. Normál testalkatú, haja kékes színben mered az égfelé. Szeme melegbarna, arca kedves mosolya ravasz. Általában gít és hakamát hord, ritkábban hófehér szamuráj vértet. Oldalán elmaradhatatlan katanája karján furcsa fekete alkarvért ezüst rúnákkal telefestve.

Jellem:

Alapjába véve vidám és jóhumorú. Nem veti meg az italt és a nőket.... sőt! Bár néha melankóliára hajlamos. Nagy az igazság érzete és jószerivel becsületes... kivéve amikor nem. Segítőkész természet ha futja erejéből.

Előtörténet:

Terráliából érkezett, hosszú idő után talált rá új lakhelyére. Pontosabban csak letették ide, mivel egyelőre egy tükör fogja amiben egy baleset folytán benne ragadt. Furcsa erő övezi ami leginkább a démonoknak okoz némi viszketést. Ennek oka egész egyszerűen az hogy angyali vér csörgedezik ereiben, ámbátor nem volt mindig az! Előző élete során mikor végre meglelte családja és faluja gyilkosát halálos sebet kapott, ám ekkor már oldalán tudhatott egy jó barátot aki a vérét adta érte. Gordye ekkor még nem is sejtette, hogy a jótevője nem e-világi lény és bizony meglepetésként érte mikor az valódi formájában jelent meg előtte és közölte nem ember többé! Nehezen fogadta el a változásokat de lassacskán megbarátkozott saját magával és új életével!

Egyéb információk:

Azon kívül hogy több fegyvernek is mestere, van néhány mágikus trükk is a tarsolyában ám ezeket ritkán használja hiszen ekkor az életével játszik. A gyűrűt meglelték! Így most végre szabadon jár-kel a világban hátrahagyva börtönét.