Adariana
Nem:
Faj: Fél elf
Azonosító: #51

Kinézet:

30 körüli kinézetű , az átlagosnál alacsonyabb, csinosnak nevezhető, hosszú, fekete, göndörkés hajú nő, kinek csak néha bukkannak elő elf ősökre is utaló fülei. Általában egyszerű, utazásra, felfedezésre alkalmas kényelmes minőségibb ruhát hord, sokszor hosszú bő szoknyát, mellényt a blúz felett, és ha épp olyan kedve van csúcsos sisakot, de ezt inkább a különcség kedvéért. Bőre ápolt, kellemes tapintású, odafigyel magára csak épp a világ dolgait sem veti meg. Általában 2-3 gyűrűt visel, mik varázsgyűrűk és karperec egy egyszerű medállal a nyakában.

Jellem:

30-as (de túl azon már), sokszor komolytalan, amolyan gyerekesen viselkedő nő ami inkább az élet élvezetéhez tartozik, mert tud ennek teljesen ellentéte is lenni...ha akar. Általában kedves, közvetlen, jószándékú, szeret nevetni, sokszor incselkedni férfiakkal főleg ha azok kezdeményeznek. De tudja jól, mindennek megvan a helye és ideje. Az ezen a világon lét inkább egy kirándulás, kikapcsolódás számára, a komolyabb "mindennapok" után.

Előtörténet:

Jómódú családban nőtt fel, bár elf édesapját nagyon ritkán látta és inkább édesanyja által vezetett női közösségben tanulta meg az élet tanításait és persze saját kárán. Erre a világra térkapun keresztül érkezett, a kíváncsiság hozta őt ide amit édesanyja apró elmondásai ültettek bele...és mivel úgyis unatkozott, eljött ide körbenézni... Sokszor utazik egyedül, képes önmagát megvédeni, bár nem karddal és acéllal, hanem mágiával. A mágia több ágát is ismeri és műveli, legyen az varázslás, boszorkányság vagy néhány egyszerűbb gyógyító varázslat. Jelenleg a kastély és környékét deríti fel így néha megesik, hogy az éj ezen falak közt találja.

Egyéb információk: