Yerard Drowan
Nem: Férfi
Faj: ember
Azonosító: #207

Kinézet:

Yerard egy huszonéves férfi, átlagos magasságú és alkatú, nem különösebben izmos, de észrevehető, hogy nem hanyagolja el testét. Vörös bozontja miatt lehet feltűnő illetve hasonló színű arcszőrzete miatt, ami elfedi arca nagy részét, de jól ápolt. Szeme hol világos, hol sötétebb zöld árnyalatot vesz fel, általában arra fogja, ahogy a fény éppen megvilágítja, de lehetséges, hogy nem csak erről van szó. Világos egyszínű ingeket szokott hordani, amire általában mindig kerül még egy sötét ujjatlan bőrzeke, hasonlóan különböző bőrökből készült nadrágot és bakancsot visel. Övén két oldalt viseli fegyvereit, egy-egy rövid nyélű harci bárdot, amiket közelharcban jól tud használni. Egyetlen ékszere egy nyaklánc, igazából annak is szíja bőrből készült, rajta egy ezüst szimbólum.

Jellem:

Általában barátságos és nyugodt jellem, de könnyen elveszti a fejét, nem nehéz kihozni a sodrából, ami olykor nem csak vitát eredményezhet. Szereti a társaságot, de nem nagyon bízik senkiben, így nem könnyen köt igazi barátságokat. Mind munkájában, mind magánéletében rendszerető és precíz személyiség.

Előtörténet:

Létezik egy kivételes csoport különleges elhivatással, amit az Anwar birodalom élén álló tanácsosok is bizalmasan kezelnek a nyilvánosság előtt. Mi lenne, ha az átlag városiak és a falusiak tudatlan elméjére zúdítaná a tanács, mifélék fenyegethetik becses kis birodalmukat a környező ország zsoldosai vagy a belső viszályokon kívül? Mi lenne, ha az egyszerű paraszt nem a félelmetes orkokkal riogatná egyszem csemetéjét, hanem más síkok lényeivel, amik százszor félelmetesebbek egy zöld monstrumnál? Ezekre nem kaphatjuk meg a választ. Most nem. Még nem jött el az ideje. Mégis itt vannak, köztük járnak emberbőrbe bújva, húzva meg magukat, várva a kiteljesedésre és a pillanatra, amikor az átjáró végre teljesen kinyílik a világok között. Ám míg teheti a kommuna, féken tartja a betörő másvilágiakat , leszámolva a fenyegetéssel és számon tartva a kevésbé veszélyeseket , különös bestiákat, amelyeket egy különös hely vonz a birodalomban. Hívhatjuk őket vadászoknak, védelmezőknek, őröknek ám a megszólítások nem számítanak, az igazi nevüket senki sem tudja. Hova tartoznak és miként lettek azok, amik … rejtély.

Egyéb információk:

Harci tudását kiképzésének köszönheti, aminek köszönhetően az átlag ellenféllel szemben nem marad alul. Övén különböző apróbb zacskók találhatóak még, benne különböző gyúlékony porokkal. Ezeket a legalapibb tűzmágia segítségével szokta használni, ujjai végén tud egy csettintéssel apró lángot csiholni. Általában inkább csak megtévesztésre jók ezek, különböző színekben egy felvillanással elégnek. Továbbá nyaklánca bűvölt, felhevüléssel jelzi, ha egy nem evilági lény van jelen vagy a közelben.