Kim Donovan
(Az ismeretlen )
Nem:
Faj: Ember
Azonosító: #206

Kinézet:

Kim egy húszas éveiben járó kellemes megjelenésű, magas nő. Arca kerek ,fekete tussal kihúzott őzbarna szemeit szépen ívelt szemöldöke emeli ki. Szőkésbarna haja hosszú, igen választékosan viseli. Hol befonva, hol kiengedve, sőt még ha azt kívánja meg munkája be is színezi különböző praktikákkal. Öltözéke kényelmes lovaglónadrágból, ingből és feketére színezett nyakánál szőrmés irhakabátból áll. Csuklóin egy-egy ezüstből és bőrből készült karperecet visel, ami kényelmesen fekszik fel bőrére. Bal kezén pedig egy egyszerűnek tűnő gyűrűt is hord. Lábára hosszú szárú bőrcsizma simul, amikben keresztvas nélküli tőrök lapulnak meg. Derekán tekeredő övön pár kisebb erszény –illetve két kovács mestermű sorakozik pisztolyok képében.

Jellem:

Kiegyensúlyozott, határozott személyiség így éppenséggel nehéz kizökkenteni nyugalmából. Komolysága csak a munkára terjed ki leginkább. Kedveli a szórakozást ellenben az alkohollal nincs kibékülve.

Előtörténet:

Létezik egy kivételes csoport különleges elhivatással, amit az Anwar birodalom élén álló tanácsosok is bizalmasan kezelnek a nyilvánosság előtt. Mi lenne, ha az átlag városiak és a falusiak tudatlan elméjére zúdítaná a tanács, mifélék fenyegethetik becses kis birodalmukat a környező ország zsoldosai vagy a belső viszályokon kívül? Mi lenne, ha az egyszerű paraszt nem a félelmetes orkokkal riogatná egyszem csemetéjét, hanem más síkok lényeivel, amik százszor félelmetesebbek egy zöld monstrumnál? Ezekre nem kaphatjuk meg a választ. Most nem. Még nem jött el az ideje. Mégis itt vannak, köztük járnak emberbőrbe bújva, húzva meg magukat, várva a kiteljesedésre és a pillanatra, amikor az átjáró végre teljesen kinyílik a világok között. Ám míg teheti a kommuna, féken tartja a betörő másvilágiakat , leszámolva a fenyegetéssel és számon tartva a kevésbé veszélyeseket , különös bestiákat, amelyeket egy különös hely vonz a birodalomban. Hívhatjuk őket vadászoknak, védelmezőknek, őröknek ám a megszólítások nem számítanak, az igazi nevüket senki sem tudja. Hova tartoznak és mikén lettek azok, amik … rejtély.

Egyéb információk:

Kiváló fegyverforgató a kiképzésének hála s annál többhöz ért mit maga is hord és a közelharctól sem riad vissza. Mérgeket és gyógyfüveket egyaránt használ szükség esetén, amit a kis zsákokban hord magával egyéb porok és füvek,növények őrleménye mellett. Zsákocskák között akad lőporos és töltényes. A gyűrűjét egy boszorkány megbűvölte, így ha a közelében van egy másvilágról származó vagy egy nem beiktatott lény a gyűrű melegedni kezd ujján jelezve jelenlétét.