Gremm Trian
Nem: Férfi
Faj: ember
Azonosító: #200

Kinézet:

Angyal arccal megáldott fiatal. Életének mindössze tizenkilencedik életévét töltötte. Magassága mindössze 170cm körüli. Szeme kék, mint az óceán, haja fehér, mint a hó. Bőre tiszta, ápolt. Ruházata Kék mellényből, hozzá színben illő nadrágból, csizmából, fehér ingből áll. Karján vörös kendőt visel, mely egyházának szimbólumával (aranyszínű oroszlánnal) van ellátva. Nyakában kereszt lóg, mely védelmet biztosít számára a mágia ellen. Hátán hangszertok lóg, melyben egy hegedű található.

Jellem:

Örökös jókedv és boldogság jellemzi. A sértéseket vagy nem tudja értelmezni, vagy nem veszi magára, esetleg bóknak tekinti. Mindenki felé teljesen nyitott és őszinte, soha nem hazudik. Tisztelettudó és előzékeny.

Előtörténet:

Az Oldmund fejedelemségben található Sziverán egyház kolostorában nevelkedett, mely miatt a vallás tanait az élet törvényeinek tekinti. Mindenért hálát ad a teremtőnek, és próbál tiszta maradni eme tisztátalan világban. Alkoholt eddig soha nem fogyasztott, és nőkkel se volt dolga, ugyanis az előbbi tiltott, az utóbbi pedig csupán utódnemzés szempontjából kísérthető. Fiatal éveiben megtanították írni, olvasni, hegedűn és zongorán játszani, illetve a rontások valamint átkok levételére. Mivel elérte a felnőtt kort, így az egyház szabályai szerint zarándok útra kell indulnia legalább három évre, hogy tapasztalatokat szerezzen a külvilágról, illetve hogy megtérítse a tisztátalan embereket. Jelenleg az út felénél tart, és eddig csupán pozitív tapasztalatokkal gazdagodott. Mikor Székvárosba vitte a sors, hallott egy helyről, melyet a világ legborzalmasabb lényei laknak, így fejébe vette, hogy meglátogatja azt, és megpróbálja megtisztítani a gonosztól.

Egyéb információk:

- Nyakában kereszt lóg, mely három körig képes megvédeni minden mágikus hatás illetve átok ellen. - Ha egy ember szívére teszi kezét, akkor képes annak negatív gondolatait és érzéseit egy időre eltüntetni.