Emi
(Néma árva)
Nem:
Faj:
Azonosító: #192

Kinézet:

Nagyon fiatal, még csak tizenkettedik életévét töltötte. Szeme kék, mint az óceán, haja barna, mint fának a kérge. Arca porcelán fehér, fülét aranyszínű fülbevaló díszíti. Ruhája szakadt, kék blúzból, illetve szürke nadrágból áll. Nyakában nevével ellátott medál lóg.

Jellem:

Születésétől fogva néma, így a környezetében lévőkkel mutogatással kommunikál. Írástudatlan. Nagyon kedves, barátkozós természet. Mindenkivel megpróbálja a legjobb viszonyt kiépíteni. Nagyon könnyen képes megijedni, és emiatt gyakran ugratják.

Előtörténet:

Tizenkét évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, legalábbis az árvaházi gondozó ezt mondta neki. Szülei születése után nemsokkal egy kosárban hagyták az árvaház előtt, így velük soha nem találkozott. Nevét ugyanattól a nőtől kapta, mint aki megtalálta. Születési rendellenességének köszönhetően hangszálai nem fejlődtek ki, így verbális módon nem képes a kommunikációra, mely miatt nevelőjétől kapott egy medált, melyre nevét vésették "EMI". Árvaházban töltött évei során a többi gyerekkel érdekes kapcsolatot épített ki, mivel némasága miatt mindig alárendelt szerepet töltött be, így társai amolyan cselédként használták, amit nem bánt, hiszen emiatt legalább hasznosnak bírta érezni magát. Élete nyugodtan telt, mindaddig, amíg egy ork támadásban az árva ház fel nem gyulladt, és társaival menekülni kényszerült. A városon eluralkodott a káosz, így az erdőbe menekült a túlélés reményében, ám ott sikeresen eltévedt. Azóta reménykedve járja az utakat, remélve, hogy előbb-utóbb talál magának egy új otthont.

Egyéb információk:

Született háziasszony, viszont másra nem képes.