Aren Nysard
(A rum legjobb barátja)
Nem: Férfi
Faj: Ember
Azonosító: #15

Kinézet:

Jobb napokat látott fehér vászon ing, hosszú bőrkabát, és egy bőrnadrág alkotja ruházatát, kiegészítve egy strapabíró fekete csizmával. Mindig kócos haj, állandó borosta, megnyerő mosoly, átható rumillat - ez társul a kalózhoz. Nyakában medalionok függnek, ujjait gyűrűk sokasága díszíti. Testalkata szikár, termete magas, s viszonylag izmos. fegyverként egy eldugott tőrt, és egy övébe tűzött hosszúkardot hord magánál.

Jellem:

Kalóz. Önfejű, nagyszájú, rumimádó, szoknyapecér, ravasz, ironikus szatíra és született vezér - legalábbis szeretné azt hinni magáról. Egészen addig békés, amíg nem rumról, libbenő szoknyáról, vagy esetleg a hajójáról, Lady Ilagros-ról esik szó. Általában vagy a társaság kellős közepén, vagy egy sötét sarokban iszogatva találod meg a legénysége társaságában, mikor melyikhez szottyan kedve.

Előtörténet:

Úgy esett e rémeset, hogy a Kapitány és legénysége, a Tökkelütött Fiúk ismét egy görbe estén voltak túl - folyt a rum, bor, sör, cirádásan cirógató női szavak, ölek, keblek - ám ez az este más volt, mint a többi. Aljas hátbatámadás történt valami átkozottul aljas ellenlábas által, s miután a Kapitány és a fiúk bevedelték a jól megérdemelt nedűt, bizony hosszú, delejes álomba szenderültek, hogy aztán külön-külön ébredjenek. A kapitány Lady Ilagros és a Tökkelütött Fiúk nélkül Anwarion kikötőjében, a Fiúk pedig Aren és Lady Ilagros nélkül. A kalóz még megpróbált egy ideig kóvályogva a legénysége után eredni, de sem azoknak, sem hajójának nyomát nem lelte, s a felhangzó "Mocskos kalóz! Ti szabotáljátok a rendes kereskedőket!" szaporább léptekre intette. Néhány szófoszlányból valami erődöt vélt kivenni, s egy gyorsan szerzett térkép segítségével épp oda tart - épp csak annyi rummal, amennyi elég lesz az útig...

Egyéb információk:

AZÓTA TÖRTÉNT: Kiderült, hogy a hajóját ellopták, és bűnbaknak használták egy rakomány áfium csempészéséhez, körözvényével teleszórva a városi épületek falait. Szerzett ellenségeket és barátokat egyaránt. Megjárta a Kaszárnya bűzös celláit, megmenekült a bitótól némi segítséggel. Megannyi nyomozás, kaland, emberölés és bujkálás után sikeresen tisztázta magát, így körözvényei lekerültek, hajóját pedig visszakapta. Mivel fedélzetmestere meghalt, a legénysége többi tagja pedig szétszéledt, elmenekült vagy szintén meghalt, így most újat toboroz.| FONTOS: Egy mágikus víznek köszönhetően mágiarezisztens lett, nem hat rá semmiféle mágia, cserébe viszont mindenféle mellékhatások gyötrik.