~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0

Miyako
(Az éj gyermeke)
Nem:
Faj: Róka démon
Azonosító: #249

Üzenet küldése

Kinézet:

Nem túl magas mindössze 165 cm. Világos bőrét fehér hajkorona keretezi, valamint villódzó, ragadozó sárga szemei törik meg a porcelán, törékeny hatást. Nyakában egy hold medál fityeg, minek eredetéről nem tud semmit. Csak sanda gyanúja van, hogy szüleitől maradt hátra e különös darab. Általában egy inget hord, mely kiemeli nőies idomait, valamint sötét szín nadrágot egy nagyjából térdig érő erősebb bőrből készült csizmával. Vastag övet visel, mi valamennyi védelmet nyújt hasának és oldalának. Saját stílusát követve a bőr öv alatt vörös selyem övet visel. Felkarjain és alkarjain bőr pántokat visel, mik fel és alkar védő szerepet tölt be. Az összhangot róka fülei és farka töri meg, miket olykor egy köpeny segítségével takar el.

Jellem:

Az a sok év, mi mögötte van megtanította arra, hogy tudjon halasztani, elengedni azt, ami már nem hozzá köthető, később megoldani azokat, miket épp akkor nem tudott, örülni és gyermeknek maradni. Nőies és kecses, de kisugárzásában van valami titokzatos. A rókák ravaszsága is kellően beleszorult, mit harc közben, fogadásokon nagyon is jól tud kamatoztatni. Nem áll tőle messze a zsoldos élet, sem a kalóz élet. Ügyes és gyors probléma megoldó, könnyen hergelhető, de igyekszik hideg fejjel gondolkodni és döntést hozni... ennek ellenére forró vére hajtja előre a legtöbbször. Mindig büszke tartással jár-kell. Nem ad egy cseppnyit sem alá. Szereti a kezében tartani a dolgokat és idegesíti, ha valamiről nem tud, ami körülötte történik. Viszont ha nagyon akarja jól nevelt, kicsit kényeskedő.

Előtörténet:

Annak idején Saiwa szigetén egy boszorkány mesternek sikerült szövetséget kötnie egy démonnal, ki szolgája lett, ki tudja milyen áron. A boszorkány mester pedig tanoncának fogadott egy olyan személyt, ki sikeresen átvert egy Kitsune-t, ki ezek után familiárisaként követte. A két ember bolond ötlete, hogy egyesítsék a két szörnyet ezzel egy sokkal erősebb lény születését előremozdítva. A Kitsune elhatárolódott ettől, de gazdája hatalom éhsége miatt nem hallgatott a rókára. A róka szíve alatt hordta a kölyköt, mihez a két ember sok reményt fűzött. Ám a kölyök nem az emberek markában látta meg ennek a világnak a fényeit. A róka elmenekült gazdájától és hasonló fajúra bízta. Az idősödő férfi elvállalta, hogy nevelni fogja a kis fél rókát, hogy az ne ártson túl sokat. Anyjától csak egy hold alakú medál maradt, mit azóta is magánál tart. Az öreg ígéretét betartva nevelte és tanította a Miyako-t. Tudott származásáról és ennek megfelelően képezte. Szerencséjére kitsune vére lett dominánsabb, viszont apjától az életben maradásához szükséges tevékenysége vezethetők vissza: az életeszencia elnyerése. Mikor elég felkészült lett, az idős kitsune útjára engedte, hogy ne csak poros papirosokból ismerje a világot, hanem tapasztaljon is. Tőle kapta különleges kardját, mit azóta is használ és megbecsülve forgatja. Csatlakozott kalózokhoz, banditákhoz, zsoldosokhoz vagy épp egy földesúr szolgálatában küzdött. Éppen mikor mihez volt kedve. Mellettük tanulta meg a legtöbb közel harci harcmodort. A háta mögött lévő évek alatt látott szinte mindent: birodalmak bukását, harcokat, járványokat. Lassacskán háromszáz év után kezdte elunni életét, míg nem egy jövendő mondó egy zavaros jóslatot nem adott neki. Ez a szinte konkrétumok nélküli jóslat elég löketet adott ahhoz, hogy ne adja fel életét és haladjon tovább. E miatt keveredett Anwar földjére is.

Egyéb információk:

Combjain dobótőröket tárol. A combjai külső felén 3-3 darabot visel, már ha sikerül pótolnia az eldobott darabokat. Hátán hordja hű ezüst ötvözet kardját, mi kicsit sötétebb a saiwai fém miatt. Ezekbe rúnát véstek a nagyobb hatás érdekében. Holdfénnyel töltve utólagos égető fájdalmat hagy maga után. Harcmodora az agilitásra helyezett és a gyors, váratlan ütések bevitelére. Démon létéhez hűen érzékeli és igényli is a mágiát. A világot átjáró mágiát érzékeli és ebből nyer annyit, hogy Róka tüzet hozzon létre. Kinézetileg olyan, mintha három sötét lángocska jelenne meg körülötte. Ezek a lángok támadásra alkalmasak, de ezt ellenfelek között is fel tudja osztani.[Három körig tartó támadás. Egy-egy körben csak egy láng "támad", egészen a harmadik körig, ahol a harmadik láng is eltűnik mellőle.] Ha nagyobb és fájdalmasabb hatást kíván elérni, ezeket a lángokat egybe forrasztja és azt küldi ellenfelére. Viszont emberi létének is megvan a maga ára, olykor szüksége van némi életeszenciára, mit ellenfeleiből és áldozataiból nyer ki. Ezt az energiát saját gyógyítására is használhatja. E nélkül egyszerű kinézetű rókává változna, rosszabb esetben életét is elveszítené.