~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0

Isabella “Izzy” Valentine
(A Vörös hold szülötte)
Nem:
Faj: ember
Azonosító: #246

Üzenet küldése

Kinézet:

A Vörös hold havában születni egyesek esetében nem jelent semmit, egyesekre azonban igencsak hatással lehet. Izzy esetében az utóbbi történt, rikítóan vörös haja és halvány - már-már világító - kék árnyalatban játszó szeme legalábbis már a kezdetekben is szorongásra adott okot. További különleges vonás nem tűnt fel külső megjelenésében, normálisan cseperedett. Bőre halványabb tónust vett fel, aminek köszönhetően szeme egyenesen világít keskeny arcából. Színtelen ajkait gyakran élénk színűre festi, mivel utálja ezen tulajdonságát. Habár elérte húszas évei derekát, nincs túl nőies alakja, éppen hogy kinőtte az elöl deszka - hátul léc elnevezéshez tartozó vonásokat, ez azonban cseppet sem zavarja, hullámos vörös haja egyébként is addig ér, hogy általában eltakarja mellét. Ennek ellenére feltűnő jelenség hajához hasonló árnyalatú vörös mellényében, illetve az alatta viselt bő ujjú fehér ingben és barna nadrágban, amire még egy szintén barna magasszárú bakancsot húz.

Jellem:

Még ha külsejében annyira nem is, jellemében annál jobban kijött a Vörös hold. Gyerekkorában is virgonc volt és ezt nem nőtte ki, sőt… máig is majdnem mindig energetikus, izgő-mozgó, csacsogó teremtés. Valakinek ez idegesítő lehet, valaki éppen ebben találja meg Izzy báját. Szomorúnak nem igazán lehet látni, negatív érzéseit nem igazán éli meg, inkább elfojtja magában.

Előtörténet:

Izzy egy kisebb városban nőtt fel, a helyi pék lányaként, így nem számíthatott fényes jövőre. Mégis kirítt a hétköznapi szerepből, különleges haj- és szemszíne miatt gyakran fordultak utána a fiúk és később a férfiak. Apja ezt nem nézte jó szemmel, főleg, ahogy Izzy erre rájátszott, így minél inkább próbálta kordában tartani. Ezzel éppen hogy az ellenkezőjét érte el, Izzy huszonhárom évesen megszökött otthonról egy vándorcirkusszal. Itt derült ki, hogy mennyire ügyes akrobatikus képességei vannak, a cirkusz már meglévő akrobatájának tanításaival hamar elérte majd túl is szárnyalta annak képességeit. Ahogy egyre több időt töltött ebben a társaságban, belelátott a működésükbe, főleg, ahogy egyre inkább őt is bele akarták vonni. Ő azonban nemet mondott a tolvaj bandának, aki a változó közönséget nem csak a belépő árával kopasztotta meg. Ellenállásának rövid története volt, mivel az első ilyen alkalommal kidobták a Székváros közelében, hogy boldoguljon. Mivel semmihez nem értett igazán, így próbált beállni a pék mellé segédként, ő azonban nem bírta természetét, így eligazította a Kúriába, hogy ott zavarjon inkább több vizet.