~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0

Lilith Menathis
(Hervasztó Liliom)
Nem:
Faj: elf
Azonosító: #241

Üzenet küldése

Kinézet:

Alacsony teremtés a fajtársaihoz képest, de ez nem okoz neki gondot, főképp, hogy így gyorsabb és észrevehetetlenebb is tud lenni. Egyenes tejfölszőke haja van, ami a háta közepéig ér, bőre hófehér, selymes, szemei pedig kéken tündökölnek. Ruházata egészen egyedi, a világos színeket részesíti előnyben főként a zöld, a fehér és a barna színt. Szeret csinosan öltözködni, ami megmutatja a nőiességét, viszont olyan darabokat hord, amiben könnyedén tud mozogni. Első ránézésre, egy bűbájos nemesi származású kisasszony mivoltját adja vissza, de a jelleme teljesen más. Arcán díszeleg egy sebhely ,amely egy rosszul sikerült mágiahasználat bekövetkeztével jött létre, de még ennek ellenére is csodálatos szépségnek örvend. A faji sajátosságai látszanak rajta, főleg a hegyes fülei árulják el, hogy ő nem az emberek közé tartozik.

Jellem:

Szeszélyes leány, a hangulatától függ leginkább, hogy mikor milyen. Alapjáraton elég pimasz és vakmerő személyiség, ami miatt gyakran keveredik galibába. Mindenről megvan a maga véleménye és ezt másokkal ellentétbe szereti is hangoztatni. Nem riad meg semmitől, ha valamit a fejébe vesz, azt így vagy úgy de véghez is viszi. Más nőkkel ellentétben, nem kényeskedik és nem nyafog, szembenéz bármivel ami az útjába kerül. Elég makacs tud lenni, mindenáron ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Ha kell ki tud vetkőzni magából és előad bármilyen szerepet, ha az a hasznára válik.

Előtörténet:

Szülőhazája a távoli Revanmour, ami teljes mértékben elfek lakta terület. Itt született, itt tanult meg mindent, amit tudnia kell a világról. Mágusnövendék volt, és az egyik elf mester tanította már egész kis korától kezdve. Nem olyan volt mint a többiek, szeretett a maga feje után menni, így hozzányúlt olyan dolgokhoz(sötét mágiákhoz), amikhez nem kellett volna. Ez már több mint elég volt ahhoz, hogy a fajtársai féljenek tőle és gyűlöljék érte. Száműzték őt onnan és soha nem térhet többé vissza, különben halállal lakol. Hosszú utazásai után kötött ki itt az Anwar birodalomba. Azóta már eltelt jó néhány év és a maga ura, megtanult túlélni és alkalmazkodni az emberek világában.

Egyéb információk:

Elf, azon belül is a Pagony elfek, más néven Dailish-ek családjába tartozik. Erről a fajról azt érdemes tudni, hogy rejtve élnek az emberek elől, lakhelyük a sűrű erdők mélye. Vándorló életmódjuk lévén, gyakran váltanak tartózkodási helyet, ezzel is védve magukat. Leginkább az íjászathoz és a varázslatokhoz értenek, ezen belül is előszeretettel használnak természeti mágiát. Különlegessége még ennek a fajnak, hogy nem öregednek és jóvalta hosszabb életet élnek, mint egy átlag ember.