~ Anwarion Szerepjáték ~
Anwarion
Mobil 1.0

Mircella Wild's
Nem:
Faj: Ember
Azonosító: #233

Üzenet küldése

Kinézet:

Csenevész kora ellenére igencsak szemrevaló teremtés. A tavasz első napjával töltötte be a tizenhatodik esztendejét, ám erről leginkább temperamentuma árulkodhat csupán. Kerek arcának vonalait borostyánszínű szemei uralják s pisze orra alatt meggypiros telt ajkai nyiladoznak olykor lázongó szavakra. Haja mogyoróbarna , amit kedvtelve hord összefogva fonatokban , copfba vagy esetenként kényszer hatására kibontva, kontyba tűzve. Öltözete egyszerű, hétköznapi viselet áll hozzá a legközelebb. Zöldnek árnyalatait ölti magára minden formában, s ezen darabok legtöbbjét maga készíti el saját kezűleg. Lábán hosszú szárú csizma , melegebb időkben saru fekszik fel. Ékszert nem sokat hord, leginkább bőrből készült nyakláncot visel aprócska kővel díszítve. No nem nagy értékű, mégis számára sok emléket hordoz.

Jellem:

Kiforratlan jelenés korát nem hazudtolva meg. Lázongó, hepciás természetét apjától örökölte, míg jó szívét édesanyájától s a kettőség sokszor még őt is felbőszíti. Nehezen dönti el az adott helyzetben mi a helyes vagy helytelen , saját feje után megy.

Előtörténet:

Mircella ezen földön született egyszerű családban. Apja bakaként szolgált a király seregében, anyja varrónőként kereste a kenyérre valót hosszú éveken át. A birodalmat ért folyamatos viszályok kíséretében apja életét vesztette s anyja nem csak kedvesét, hanem hitét is elvesztette. Ezt követően a nő alkoholba fojtotta minden fájdalmát megfeledkezve Mircelláról is olykor. Nehéz idők jártak a családjára, kettőjükre. Hamar fel kellett nőnie ahhoz, hogy életben maradhasson és gondoskodjon szeszfüggő szülőjéről. Különböző helyeken kísérelte meg a munka lehetőséget, egyik-másik helyen elkenték a száját is , oda többet vissza nem dugta az orrát s önhadjáratba kezdve ellen híreket szolgáltatott elhintve kocsmákban és pékségekben is megfordulva. Egy – két éven belül elég jó ismeretségeket szerzett és titkokat , ahhoz hogy a városban hozzá forduljanak információért vagy megbízzák azoknak a megszerzésére. Ugyan ki gyanakodna egy egyszerű leányra? Az idő haladta neki kedvezett, az alkohol pedig a halálnak. Édesanyja halála után más választása nem akadt, irány az erdő menti kúria.

Egyéb információk:

Úgy ismeri a fővárost mint senki más. Minden zegzugot, sikátort és a legmocskosabb lebújt is. Szeret alkudozni. Jelenleg szabónőként segít be egy kis üzletben a város szívében.